KARADAĞ´DAN GAZETECİLERE ÇİRKİN İFTİRA

Kars İl Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Karadağ, Digor Kocaköy’ün Susuzluk eylemini takip eden gazetecileri provokatörlükle suçladı.
Bu haber 2013-11-28 12:42:48 eklenmiş ve 552 kez görüntülenmiştir.

Kars’ın Digor İlçesine bağlı Kocaköy köylüleri 2 yıldır sularının akmadığı gerekçesiyle İl Özel İdaresi’nde eylem yaptılar. Merdiven girişinde oturma eylemi oldu, güvenlikçilerle köylüler arasında tartışma yaşandı, olay yerine gelen polis ile merdiven girişinde oturma eylemi yapan köylüler arasında arbede yaşandı. İl Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Karadağ ise olup biteni personeliyle birlikte pencereden izledi. Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Aydemir de olay yerine gelerek ortamı sakinleştirmeye çalıştı. Köylüler yetkililerin yanlarına gelmesini istedi, yetkililerde ise eylemcilerin arasından 4 kişilik heyeti makama istedi. 4 kişilik heyet Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Aydemir ile birlikte İl Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Karadağ ile yaklaşık 30 dakika süren bir görüşme yaptı. Görüşmenin ardından heyet dışarı çıktı ve köylüler sorunlarının halledileceği yönünde söz aldıklarını belirterek araçlarına yöneldiler. Bu sırada gazetecilerde görüş almak için İl Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Karadağ’ın yanına gitti. El uzatan ve “Merhaba” diyen gazetecilere konuşma tenezzülünde bile bulunmayan Karadağ, elini cebinden bile çıkarmayarak gazetecileri provokasyonlukla suçladı.

1 saati aşkın süredir devam eden eylemi sadece takip etmekle ve olup biteni kameralarına kaydetmekle görevli olan gazeteciler bu suçlama karşısında tamamen şok oldular.

İŞTE BU SÜREÇTE KAMERALARA YANSIYAN DİYALOG:

YILMAZ KARADAĞ: Siz provokasyon yaptınız. Bilinçli bir şekilde bu insanları provoke ettiniz buraya getirdiniz.

GAZETECİ BEDİR ALTUNOK: Biz mi getirdik?

YILMAZ KARADAĞ: Siz getirdiniz yada yol yordamla… İnsanların demokratik hakkını kullanması, insanların bir şeyler istemesi kadar doğal bir şey yok. Ama ben sizi seyrediyordum, yukardan ne yaptığınızı görüyorduk.

GAZETECİ BEDİR ALTUNOK: Ne yaptık?

Biz bunu biliyoruz. Ama Allah büyüktür.

GAZETECİ BEDİR ALTUNOK: Siz niye bize çamur atıyorsunuz?

YILMAZ KARADAĞ: Biz size çamur atmıyoruz, burada 10 tane personelimle de değerlendirme yaptım. Sizin ne yaptığınızı ben biliyorum.

GAZETECİ BEDİR ALTUNOK: Şimdi işin içinden biz mi çıktık?

YILMAZ KARADAĞ: Kesinlikle siz çıktınız. Altında siz çıktınız. Çok iyi provokatörsünüz siz.

GAZETECİ BEDİR ALTUNOK: Biz mi provokatörüz? Bunu siz mi söylüyorsunuz?

YILMAZ KARADAĞ: Arkadaşlar buyurun

ETİKETLER :
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA