BEYKOZ KAYMAKAMI ERDOĞAN, ARDAHANLILARI ZİYARET ETTİ

Derin tarihi bilgisi, halka karşı babacan yaklaşımı, alışılagelmişin dışında her zaman birebir halkın içinde olan, Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan Ardahanlıları dernek merkezlerinde ziyaret ettiler.
Bu haber 2013-11-21 22:35:28 eklenmiş ve 965 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ KAYMAKAMI ERDOĞAN,  ARDAHANLILARI ZİYARET ETTİ

Derin tarihi bilgisi, halka karşı babacan yaklaşımı, alışılagelmişin dışında her zaman birebir halkın içinde olan, adeta halktan biri olan ve tüm Beykozluların sevdiği ve saydığı Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan Ardahanlıları dernek merkezlerinde ziyaret ettiler.

Erdoğan,  19-11-2013 Salı günü akşam saatlerinde Beykoz Ardahanlılar Derneği ve Beykoz Panig Köyü Derneğinin Şahinkaya’da bulunan dernek Merkezlerini ziyaret edip halkın sıkıntı ve sorunlarını yerinde dinledi.

Erdoğan, biz yönetimleri değil  “iklimi soğuk yürekleri sıcak” Ardahanlıları ziyarete geldik diyerek halkla buluşmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Ardahanlıların yoğun ilgi gösterdiği ziyarette herkes kaymakamı takdir etti. Beykoz tarihinde ilk defa bir mülki amirin ayırımsız Beykoz’un tüm il derneklerine yönelik bir ziyaret gerçekleştirdiğini öğrenen halk Kaymakam’a teşekkür ettiler.

Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan halkın sorun ve sıkıntılarını yerinde tesbit, halkla birlikte çözümler üretmek için bu yönlü ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade ettiler. Halkın sorun ve sıkıntılarını dinlediler. Birlikte sorunları çözelim dediler.

Erdoğan, ne kadar kaymakamlığın ilgi alanı dışında dese de halkın sorduğu sorunların başında “2B Arazileri” yer aldı. Halkın ısrarı karşısında Erdoğan, Sayın Belediye başkanımızın bu konuda yoğun bir çaba harcadığını mevcut arazileri gerekli bakanlıklardan satın alarak halka en makul çözümlerle verme yönünde çalışmaların yapıldığını ve bu konunun en iyi şekilde çözülmeye çalışıldığını belirttiler. Halkta “Sayın Başkanımız Çelikbilek’in sorunu en iyi şekilde çözeceğine inanıyoruz” diye görüşlerini belirttiler.

Beykoz’un her mahallesinden katılımın olduğu ziyarette Beykoz Bld. Bşk aday adayı hemşerimiz Nafiz Ünlü’de derneği ziyaret edenler arasındaydı.

Kaymakam’ın ziyaretinden bir-iki saat sonra gelen ünlü halkla dertleşti. Beykozla ilgili plan projeleri hakkında bilgi verdi. Bu ayın 30’da CHP’de yapılacak olan aday teammül yoklamasında Şahinkaya’da bulunan CHP’li üye hemşerilerimizin kendilerini desteklemelerini istediler. Sizlerin desteğini bekliyoruz dediler.

Toplantıda söz alan Beykoz Ardahanlılar Derneği Başkanı Suleyman Yıldız ve Panig Derneği Başkanı Kemal Demir, Parti ayırımı gözetmeden tüm hemşerilerimizin arkasındayız. Çıktıkları yolda kendilerine başarılar diliyoruz. Temennimiz hemşerilerimizin yerelde genelde hak ettikleri yere gelmeleri. Bu anlamda dernekler olarak hangi parti olursa olsun ortaya çıkan tüm hemşeri adaylarımıza parti ayırımı gözetmeksizin desteğimiz tamdır. Bu konuda halkın özgür iradesine sonuna kadar saygılıyız. Bir aday adayı olarak hemşerimizin bizi ziyarete gelmesi stklarımızı önemsemesi takdire şayan bir durumdur dediler.

Ünlünün dernekleri ziyaretlerinin ardından derneklerde kendisine nezaket ziyaretinde bulundular.

 

 

 DKMHABER/İSTANBUL

 

 

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA