KÖKSOY 5 YILDA HAYAL EDEMİYECEĞİNİZ ŞEYLERİ YAPTIK

Hayal gücü Ardahanlılardan çok yüksek! olan başkan Köksoy, Ardahanlı hemşerilerimizin hayal bile edemediği işleri ve hizmetleri gerçekleştirdik dedi.
Bu haber 2013-11-19 21:12:27 eklenmiş ve 448 kez görüntülenmiştir.

KÖKSOY 5 YILDA HAYAL EDEMİYECEĞİNİZ ŞEYLERİ YAPTIK

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, "Ardahanlı hemşerilerimizin hayal bile edemediği işleri ve hizmetleri gerçekleştirdik" dedi.

Başkan Köksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ardahan'ın cazibe merkezi bir şehir olacağını belirterek, göreve gelmeden önce verdiği vaatleri yerine getirmek için hiç durmadan çalıştıklarını ve yıllardır kentte altyapı konusunda hiçbir yatırımın yapılmadığını dile getirdi.

Köksoy, Kentin en önemli problemlerinden olan altyapı sorununu çözmek için 2 yıldır mücadele ettiklerini, bu mücadelede Sona Doğru yaklaştıklarını ifade ederek, "Ardahanlı hemşerilerimizin hayal bile edemediği işleri ve hizmetleri gerçekleştirdik." diye konuştu.5 yıl boyunca yapılan hizmet ve projeleri "Ardahan Belediyesi Projeleri 5. Yılı" adı altında bir dergide toplayacaklarını kaydeden Köksoy, dergide Ardahan'ın ihtiyacı olan ve yapılması gereken hizmet ve projeleri anlatacaklarını söyledi.

 

 

ETİKETLER :
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA