AÇED’den ARDAHAN ÇILDIR İLÇESİ AKÇEKALE KÖYÜ ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM –GİYİM YARDIMI

AÇED derneği tarafından HATAY – DÖRTYOL’dan –ARDAHAN-ÇILDIR’a GÖNÜL KÖPRÜSÜ kuruldu..
Bu haber 2013-11-18 20:09:46 eklenmiş ve 1735 kez görüntülenmiştir.

AÇED’den ARDAHAN ÇILDIR İLÇESİ AKÇEKALE KÖYÜ ÖĞRENCİLERİNE EĞİTİM –GİYİM YARDIMI 

 

AÇED derneği tarafından HATAY – DÖRTYOL’dan –ARDAHAN-ÇILDIR’a GÖNÜL KÖPRÜSÜ kuruldu..

 

Merkezi Hatay ili DÖRTYOL ilçesinde bulunan AMANOSLAR ÇEVRE DERNEĞİ-AÇED tarafından Ardahan ili Çıldır ilçesinde bulunan AKÇAKALE köyü öğrencilerine eğitim yardımı yapıldı..

 

Bu amaç doğrultusunda Okul kırtasiye malzemeleri ayrıca bölgenin iklim yapısı göz önünde bulundurularak, kışlık mont ve giysiler AÇED tarafından Ardahan Çıldır ilçesi Akçakale köyü öğrencilerine, Hatay ili Dörtyol ilçesinden,  yola çıkarılan yardım malzemeleri AÇED 2 nci başkanı Nazım SÖNMEZ tarafından götürülerek bire bir Çıldır ilçesi AKÇAKALE köyündeki öğrencilerimize dağıtımı yapıldı..

 

AMANOSLAR ÇEVRE DERNEĞİ –AÇED 2 nci başkanı Nazım SÖNMEZ yaptığı açıklamada ; -Yaklkaşık 2 yıldır Ardahan ili Çıldır ilçesinde bulunan AKÇAKALE KÖYÜ öğrencilerini ve köy halkını dernek olarak kendimize  KARDEŞ OKUL VE KARDEŞ KÖY olarak seçmiş bulunmaktayız..Ve AÇED derneği olarak Çıldır ilçesindeki köy halkının sorunlarını ortak paylaşmaya gayret gösteriyoruz..

 

HATAY -DÖRTYOL’dan ARDAHAN-ÇILDIR’a BİR GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDUK..

 

Dernek yönetimi olarak elimizden gelen tüm çabaları göstererek Çıldır ilçesindeki AÇAKALE köyü halkı ile bütünleşme ve yardımlaşma çabası içindeyiz dedi..Bu nedenle köyde bulunan çocukların giyim ve kırtasiye ihtiyaçlarını heryıl karşılamaya çalışıyoruz  AÇED derneği olarak AKÇAKALE köyünde bulunan öğrencilerimize yardımlarımız, 2 yıldır olduğu gibi her yıl artarak devam edecektir dedi.. Ayrıca  yapmış olduğumuz yardımlar umarız diğer sivil toplum kuruluşlarına da örnek teşkil eder ve onlarda kendileri için bir kardeş köy ve kardeş okul seçerek bu tür etkinliklerde bulunurlar diyen AÇED 2 nci başkanı Nazım SÖNMEZ hayatta herşeyin güzeli bir çocuğun gülmesidir. Çocuklarımızın mutluluğu herşeye değer dedi…

 

 

ETİKETLER :
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA