DEVLET ELİYLE ZİNA

Gençlik ve Spor Bakanlığı, evli üniversite öğrencileri için harekete geçti.
Bu haber 2013-11-14 10:06:35 eklenmiş ve 586 kez görüntülenmiştir.

Bakanlık, Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun öğrencilere verdiği aylık 280 TL öğrenim kredisi ve yurt ücretlerini, üniversite okurken evlenen öğrencilerden almayacak. Evlenen ve kredi borcu bulunan öğrencilerin de geçmişe dönük borçları silinecek. Öğrenciler böylece kişi başına 13 bin TL borçtan kurtulmuş olacak.

"Çevreyi ve insan sağlığını koruma" adı altında, "nereden yontayım" düşüncesiyle obeziteden vergi almayı düşünen hükümet, "evliliğe teşvik" bahanesiyle, üniversite okuyan öğrencilerin evlenmeleri şartıyla öğrenim kredisi borcunu bir çırpıda silebiliyor. 

Devletin en üst makamlarını sıradan bir mahalle teşkilâtı gibi yönetenler, yine şeytanın bile aklına gelmeyecek bir yöntemle toplumumuzda en önemli yere sahip olan aile kavramını yok etmeye yönelik bir karar aldı. Özellikle üniversite okuyan, genelde yaşları 18-23 aralığında olan gençlerin hedef alınması tesadüf değildir. Bu sahte ve göstermelik evliliklerin artacağına işarettir. Bu masummuş gibi görünen karar, evliliği çıkar ilişkisine döndürmenin ve evlilik kurumunun içini boşaltmanın ilk adımıdır. Amaç; Avrupa gibi yüzde altmış beşi piç bir toplum meydana getirmek. Evlilik ve ahlak kavramlarının içi bu kadar boş muydu sizce?

 

suatincedere@hotmail.com DKMHABER-İSTANBUL

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA