Ümraniye'de Temizlik Çöp Taksi İle Yapılıyor

Ümraniye Belediyesi temizlik ekipleri, zamansız çıkarılan ve dar sokaklara bırakılan çöplere, Çöp Taksi ile müdahale ediyor.
Bu haber 2013-11-11 20:24:56 eklenmiş ve 504 kez görüntülenmiştir.

Ümraniye Belediyesi temizlik ekipleri, zamansız çıkarılan ve dar sokaklara bırakılan çöplere, Çöp Taksi ile müdahale ediyor. 

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçe genelinde başlatılan temizlik faaliyetleri aralıksız sürdürülüyor. 

Çalışmalar kapsamında, zamansız olarak çıkarılan çöplere anında müdahale etme şansı sağlayan 2 Çöp Taksi ile araç parklanmasından dolayı daralan sokaklara rahatlıkla girilerek, çöpler daha kolay ve hızlı toplanıyor. 

Trafiğin yoğun olduğu ana arterlerde hacimli çöp toplama araçlarına göre trafiğin daha rahat seyretmesini sağlayan Çöp Taksiler, 3 ton çöp toplama kapasitesiyle ilçedeki vatandaşların ve esnafın beğenisini kazanıyor. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, şunları belirtti:

"İlçe temizliği ile ilgili olarak yapılan çalışmalar, yaşam kalitesinin yükselmesi için hayati önem taşıyor. Göreve geldiğimizde, mevcut temizlik kadrosunun ve araç gereçlerin kalitesinin ilçe ihtiyaçlarını karşılayacak düzeye getirdik. Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü'nce yürütülen çalışmalarda, ilçe sınırları içerisinde bulunan hastane, okul, cami ve çeşitli kamu kuruluşlarının da temizlik ihtiyaçlarını giderdik. Hizmetlerin kapasite ve kalite açısından arttırılması için belediye olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık ve temizlik konusundaki hassasiyetimiz sürecek." - İstanbul

ETİKETLER :
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA