Webit Dev isimleri İstanbul'da Buluşturdu, Bir Dünya Rekoruna imza Attı.

Teknolojinin önde gelen liderlerinin geleceği konuştuğu dev etkinlikte bir dünya rekoru kırıldı! Webit 2013, 103 ülkeden 8000'den fazla katılımcıyı ve 250 konuşmacıyı bir araya getirerek bir dünya rekoru kırdı.
Bu haber 2013-11-09 07:04:50 eklenmiş ve 691 kez görüntülenmiştir.

Webit 2013 Kongresi teknoloji, dijital pazarlama, Büyük Veri ve e-ticaret sektörlerinin 103 ülkeden gelen liderlerine kapısını açtı. İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde 6-7 Kasım 2013 tarihlerinde düzenlenen Webit 2013, 103 ülkeden 8000'den fazla katılımcıyı ve 250 konuşmacıyı bir araya getirerek bir dünya rekoru kırdı.

    

Webit Kongresi ve Kurucusu Plamen Russev, 6 Kasım 2013'te yaptığı açılış konuşmasında Webit 2013 ile ilgili olarak şunları söyledi: "Bugün İstanbul harika! Global Webit 2013 etkinliğinde dünyanın en başarılı ve yetenekli insanlarını ağırlıyoruz. Dünyanın dört bir yanından gelen dijital pazarlama ve teknoloji ekosistemleri, yatırımcılar, girişimciler ile ölçeklenebilir startup şirketler 2 gün süreli forumda birbiriyle temasa geçerek iş bağlantıları kuracaklar." Plamen aynı zamanda Kongre'yi destekleyerek bu organizasyonun gerçekleşmesine katkıda bulunan çok sayıdaki sponsora, stant açan şirketlere ve iş ortaklarına da teşekkür etti.

Webit Kongresi hakkında görüş bildiren üst düzey yöneticilerden Google Pazarlama Genel Müdürü Ben Barrocas, "Webit büyük çaplı ve benzersiz içeriğe sahip bir organizasyon" derken; Adobe Başkan Yardımcısı Aseem Chadra da, "Webit'in dijital dünyanın Birleşmiş Milletleri" olduğunu söyledi. Yandex Ürün Pazarlama Direktörü Andrey Sebrant ise "Webit'in son 5 yılda dünyanın en heyecan verici ve önemli sektörel etkinliklerinden birine dönüştüğünü" belirtti.

"Webit'in İstanbul'u global dijital sektörün en önemli merkezlerinden biri haline getireceği ve genç yetenekler, girişimciler, fikirler ve sermaye yatırımcıları için bir çekim noktasına dönüştüreceği" ifadeleriyse, dünyanın dört bir yanından gelen binlerce katılımcı tarafından Kongre'de en çok tekrarlanan cümle olarak kayıtlara geçti.

ETİKETLER :
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA