MHP'de Mahalli İdare Başvurusu 18 Kasım'da Sona Erecek

MHP Sarıkamış İlçe Başkanı Zülküf Koçak, mahalli idareler seçimleri için aday adaylığı başvuru süresinin 18 Kasım günü sona ereceğini söyledi.
Bu haber 07 Kasım 2013, Perşembe 08:49:40 eklenmiş ve 422 kez görüntülenmiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıkamış İlçe Başkanı Zülküf Koçak, Mahalli İdareler seçimleri için aday adaylığı başvuru süresinin 18 Kasım günü sona ereceğini söyledi.

Koçak, ilçe başkanlığı binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, 30 Mart tarihinde yapılacak Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği, İl Genel Meclisi Üyeliği aday adaylarının il veya ilçe başkanlığına 18 Kasım Pazartesi günü, saat 17.00'ye kadar başvurabileceklerini ifade etti.

Partide kurulan komisyonlar tarafından alınan aday adayı başvurularının titizlikle inceleneceğini belirten Koçak, şunları söyledi:

"Yoğun bir çalışma temposu ile mahalli idareler seçimlerine hazırlanıyoruz. Vatandaşlarımızın teveccühünün, MHP adaylarından yana olacağı kanaatindeyiz. Bizlere gönül vermiş insanlarımız görev beklemektedir. Bu yolda görev almaya talip olan arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz." - Kars

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA