Kadıoğlu'ndan Göle Spor'a Araç Yardımı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Göle Spor'a 21 kişilik otobüs hediye etmek için gittiği Göle'de davul zurna ile karşılandı.
Bu haber 2013-11-01 14:15:05 eklenmiş ve 492 kez görüntülenmiştir.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Göle Spor'a 21 kişilik otobüs hediye etmek için gittiği Göle'de davul zurna ile karşılandı.

Necmi Kadıoğlu, Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Belediye başkan yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu, meclis üyeleri Metin Karakoç, Efrail Çiftçi, Serkan Kara, Şemsettin Şimşek, Ardahan ve Göleli iş adamları Hakan Yılmaz, Ayhan Gökçe ve beraberindeki heyet ile Göle'de temaslarda bulundu. Ak Parti Göle İlçe Başkanı İlhan Gültekin, Başkan Kadıoğlu'nun ziyareti ve Göle Spor'a araç hediyesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Gültekin, "Necmi Kadıoğlu her zaman ilçemizi ziyaret ederek desteğini hiç esirgememiştir. AK Partili belediyecilik hizmetlerinde Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve ekibi ile büyük gurur ve onur duymaktayız." dedi.

Necmi Kadıoğlu da "10 yıldan bu yana her yıl Göle'ye geliyoruz. Artık Göle'de bizim bir evimiz oldu. Memleketimizin her köşesi bizimdir ve burada yaşayan insanlarda bizim insanlarımızdır. Göle için yaptığımız destek ve yardımları yine Göle'nin çocukları yani sizin çocuklarınız olan meclis üyelerim Gürbüz Süleymanoğlu, Metin Karakoç, Efrail Çiftçi, Şemsettin Şimşek ve Serkan Kara'nın girişimleri neticesinde gerçekleştiriyoruz. Göle'ye bundan sonrada gelmeye devam ederek, yardım ve desteğimizi sürdüreceğiz." diye konuştu.

Göle Spor'un ulaşım ihtiyacını karşılamak için Esenyurt 'tan Göle'ye götürülen 21 kişilik otobüs ilçe merkezinde Göle Spor Başkanı Çayan Çapan'a teslim edildi. Necmi Kadıoğlu, Göle Spor Kulübü Başkanı Çayan Çapan'a aracı teslim etti. Başkan Kadıoğlu, "Bundan sonra Göle Sporlu gençlerimizin maçlara gidiş ve dönüşlerinde ulaşım sıkıntısı olmayacaktır. Sporcularımıza başarılar diliyorum, hayırlı olsun." şeklinde konuştu. Göle Spor Kulüp Başkanı Çayan Çapan, hediyesinden dolayı kulübü ve yöneticileri adına Başkan Kadıoğlu'na teşekkür etti. Çapan, "Kulübümüze böyle bir desteği sunan başta Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve ekibinde bulunan Göleli hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Sporcularımız özellikle deplasman maçlarında çok sıkıntı çekmekteydi. Geçtiğimiz günlerde Bayburt deplasmanına giderken yolda kalarak büyük sıkıntı yaşamıştık. Artık böyle bir problem yaşamayacağız." dedi.

ETİKETLER :
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA