Gürsel Tekin Kdz. Ereğli'ye Geliyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Kars Kafkas Folklor Derneği tarafından düzenlenen Kars'ın kurutuluş günü etkinliklerine CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya'nın da katılacağı...
Bu haber 2013-10-27 18:54:34 eklenmiş ve 572 kez görüntülenmiştir.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Kars Kafkas Folklor Derneği tarafından düzenlenen Kars'ın kurutuluş günü etkinliklerine Chp Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile Mhp Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya'nın da katılacağı bildirildi.

Kdz. Ereğli Kars Kafkas Folklor Derneği tarafından 30 Ekim 2013 Çarşamba günü Kars'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 93. Yılı nedeniyle kutlama etkinlikleri düzenlendi. Büyük Anadolu Oteli'nde düzenlenecek etkinliğe Chp Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile Mhp Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya'nın da katılacağı açıklandı.

Kdz. Ereğli Kars Kafkas Folklor Derneği Başkanı Soykant Öztürk, etkinlikte birçok sanatçının sahne alacağını belirterek yöresel türkülerin seslendirileceğini ifade etti. Öztürk düzenledikleri etkinlikte sanatçı Aşık Maksut Feryadi ve Serpil Efe'nin yanı sıra Selma Gökdemir ile Gökmen Tanyıldız'ın sahne alacağını ayrıca Hazar Kafkas Halk Dansları Grubunun şovlarıyla gösteri yapacaklarını belirtti.

Geceye Zonguldak milletvekillerini de davet ettiklerini belirten Öztürk, etkinliğin düzenlenmesine katkı sunan sponsorlara da teşekkür etti. - Zonguldak

ETİKETLER :
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA