Avrasya'nın en büyük bilişim ve teknoloji fuarı CeBIT'te Karşıyaka Esintileri

Avrasya'nın en büyük bilişim ve teknoloji fuarı CeBİT Bilişim Fuarı'na katılan Karşıyaka Belediyesi standı ziyaretçi akınına uğradı.
Bu haber 2013-10-25 16:08:25 eklenmiş ve 881 kez görüntülenmiştir.

Avrasya'nın en büyük bilişim ve teknoloji fuarı CeBIT Bilişim Fuarı'na katılan Karşıyaka Belediyesi standı ziyaretçi akınına uğradı. İstanbul'daki CNR Fuar Alanı'nda düzenlenen CeBIT Bilişim Eurasia 2013'e 6 bilişim projesi ile katılan Karşıyaka Belediyesi standında en fazla ilgiyi ise, "greenbox" uygulaması gördü. Özel bir fotoğrafçılık tekniği ile ziyaretçiler Karşıyaka'nın farklı mekanlarında fotoğraf çektirebilmek için sıraya girdi.

Fuarın açılışına katılarak, belediye standında ziyaretçilere çalışmaları hakkında bilgi veren Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "9 yıllık bir çabanın sonucunda kurumsal kimliğine kavuşan Karşıyaka Belediyesi'nin bu yolculuktaki önceliklerinden biri de, belediyecilik hizmetlerinin teknolojiyle entegrasyonunu sağlanmak oldu. Bu noktada da ciddi çalışmalar yaptık. Teknolojik alt yapımızı tamamen yeniledik. İnternet, mobil uygulamalar ve kiosklarımızla belediyecilik hizmetlerimizi vatandaşlarımızın ayağına götürüyoruz. Sosyal medya çalışmalarımızla birebir iletişimimizi geliştiriyoruz. Yapımı tamamlanmak üzere olan Arşiv Binamızla da, belediyemizin geçmişini digital ortama aktarmış olacağız" dedi.

Özel bir yazılımla hizmet veren KARBİS, Sanallaştırma, Çek-Gönder, 360 derece Karşıyaka ve Veri Madenciliği projeleri ile CeBIT'te yer alan Karşıyaka Belediyesi standının en gözde bölümü ise, "greenbox" uygulaması oldu. Özel bir fotoğraf çekim tekniği olan uygulama ile yeşil perde önünde poz veren ziyaretçiler, arkalarına yansıyan görüntülerle, Karşıyaka'nın farklı mekanlarında poz vermenin keyfine vardı. - İZMİR

ETİKETLER :
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA