Bolu'dan Gelen Öğrenciler, Arü'nün Ev Sahipliğinde Ardahan'da Bir Dizi Etkinlikte Bulundu

Kurulduğu günden bu yana bölgesel, ulusal ve küresel nitelikteki çeşitli etkinleri ve projeleriyle adından sıkça söz ettiren Ardahan Üniversitesi, aynı zamanda bulunduğu bölgenin tanıtımına katkı yapmaya devam ediyor.
Bu haber 2013-10-23 19:58:56 eklenmiş ve 494 kez görüntülenmiştir.

Kurulduğu günden bu yana bölgesel, ulusal ve küresel nitelikteki çeşitli etkinleri ve projeleriyle adından sıkça söz ettiren Ardahan Üniversitesi, aynı zamanda bulunduğu bölgenin tanıtımına katkı yapmaya devam ediyor. Bu bağlamda Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Ardahan Üniversitesi tarafından yürütülen "Spor Yoluyla Sosyal Uyum Projesi" kapsamında Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nden gelen misafir öğrenciler, ARÜ'nün ev sahipliğinde Ardahan ilinde bir dizi etkinlikte bulundu.

ÖĞRENCİLERİN Ardahan PROGRAMI DOLU DOLU GEÇTİ

Ardahan'da bulunan misafir öğrenciler, ilk olarak getirdikleri kırtasiye ürünlerini Ardahan'daki ilköğretim okullarına dağıttı. Ardahanlı minik öğrenciler ile de sohbet eden misafir gençler, daha sonra farklı günlerde Ardahan Üniversitesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ardahan Şehitliği, Gençlik Merkezi ve Kars'taki Ani Harabelerini ziyaret etti. Ayrıca misafir öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Ramazan Korkmaz'ı makamında ziyaret etti.

ÖĞRENCİLER ARÜ'NÜN YENİ YERLEŞKESİNİ BEĞENİYLE GEZDİ

Öte yandan etkinlikler sırasında Türkiye'nin en güzel kampüsü olmaya aday gösterilen ARÜ'nün Çamlıçatak mevkiindeki yeni yerleşke alanını büyük bir beğeni ile gezen misafir öğrenciler, ARÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde düzenlenen "3. Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu"ndaki oturumlara da katıldı.

GENÇLER, ARÜ ÇALIŞANLARININ SICAK İLGİSİNDEN MEMNUN KALDI

Etkinliklerin ardından Ardahan ve ARÜ hakkındaki duygu ve düşüncelerini bizimle paylaşan misafir öğrenciler, "Spor Yoluyla Sosyal Uyum Projesi"ni yürüten ARÜ'nün kendilerini ağırlamasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca öğrenciler, ARÜ'nün ilimize ve ülkemize büyük katkılar sağladığını belirtti. - Ardahan

ETİKETLER :
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA