Twitter, Beyaz Saray Çalışanını İşinden Etti

Twitter'da açtığı sahte hesap üzerinden yönetimi eleştiren Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi kıdemli personeli Jofi Joseph kovuldu.
Bu haber 2013-10-23 06:37:29 eklenmiş ve 443 kez görüntülenmiştir.

Twitterda açtığı sahte hesap üzerinden yönetimi eleştirdiği iddia edilen Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi kıdemli personeli Jofi Joseph kovuldu.

The Daily Beast'in haberine göre Joseph açtığı sahte hesap üzerinden Başkan Barack Obama, Dışişleri Bakanı John Kerry, Beyaz Saray ve Dışişleri Bakanlığı çalışanları, Ulusal Güvenlik Danışmanı Ben Rhodes ve daha birçok üst düzey isime ağır eleştiriler getiriyordu.

Beyaz Saray Sözcüsü Eric Schultz, Joseph'in Beyaz Saray'daki görevinden ayrıldığını doğruladı. Ancak neden ayrıldığına dair herhangi bir açıklama yapmaktan kaçındı.

Haberin hemen ardından Jofi Joseph kendisine ait olduğu iddia edilen @natsecwonk adlı sahte hesabı sildi. Joseph bir yayın organına gönderdiği e-mailde yönetime hizmet etmenin kendisi için bir ayrıcalık olduğunu ve güveni bozduğu için derin pişmanlık duyduğunu ifade etti.

Bir tweetinde Obama'nın danışmanlarından Valerie Jarett'e ağır eleştiride bulunan Joseph şu ifadeleri kullanıyor: "Ben bir Obama hayranıyım ama Valerie Jarrett gibi amaçsız ve önemsiz birine bağlılığı ve güvenmeye devam etmesi beni kaygılandırıyor."

Jofi Joseph İran ile sürdürülen nükleer müzakerelerde Beyaz Saray'ı temsil eden ekibin önemli isimlerindendi. Joseph İstanbul'da gerçekleşen İran nükleer müzakerelerinde de yer almıştı.

ETİKETLER :
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA