Cihan Haber Ajansı Gündemi

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tarabya Köşkü'nde milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Jean-Maurice Riper'i ve Kayseri Yardım Derneği İstanbul Şube Başkanı Ören Altmışyedioğlu Tarhanlı ile yeni...
Bu haber 2013-10-12 09:21:32 eklenmiş ve 737 kez görüntülenmiştir.

-Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tarabya Köşkü'nde milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Jean-Maurice Riper'i ve Kayseri Yardım Derneği İstanbul Şube Başkanı Ören Altmışyedioğlu Tarhanlı ile yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini kabul edecek. (14.45-15.30-16.15-İstanbul)

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Kız Çocuklarının Eğitim ve Öğretiminde Yeni Politika ve Uygulamalar Programı'na katılacak. Rixos Otel'deki etkinliğe Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da iştirak edecek. (10.30-Ankara)

POLİTİKA

-AK Parti MKYK ve Myk toplantıları parti genel merkezinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak. (15.00-18.30-Ankara)

-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Mehdi Eker, Tbmm Başkanı Cemil Çiçek ile Keçiören Belediyesi 'Mevlana Kültür, Kongre ve Spor Merkezi' açılışına katılacak. (14.00-17.00-Ankara)

-CHP'nin Tbmm grubu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplanacak. (10.00- Ankara)

-BDP Eş Genel Başkanı Gültan Kışanak, Yenişehir Belediyesi'nin Kürt yazar Mehmed Uzun'un adını verdiği parkın açılışını yapacak. (13.00-Diyarbakır)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu, temmuz ayı hane halkı işgücü istatistikleri ile ağustos ayı sanayi ciro endeksini açıklayacak. (10.00-Ankara)

-Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ocak-Eylül dönemi merkezi yönetim bütçe uygulama sonuçları, 2013 yılı sonu bütçe gerçekleşme tahmini ve 2014 yılı merkezi yönetim bütçe kanunu tasarısı hakkında Bakanlıkta basın toplantısı düzenleyecek. (11.00-Ankara)

-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Ovacık hayvan pazarında incelemelerde bulunacak. (Ankara)

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Konya'da, Karapınar Kültür Merkezi'nde 'Güneş Enerjisi Sektöründe Gelişmeler ve Karapınar Enerji İhtisas Endüstrisi Bölgesi Yatırım Fırsatları' konulu panele katılacak. Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunacak Yıldız, Karamanoğulları Mehmet Bey Üniversitesi'nde Karaman İl Koordinasyon Toplantısına katılacak. (10.00-16.00-Konya-Karaman)

-Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Sakarya'nın Hendek ilçesinde 'İşletmelerde Hijyen ve İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifika Töreni'ne katılacak. (10.00-Sakarya)

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Sanayide Atık Yönetimi ve Mavi Dönüşüm Konferansı'na katılacak. (14.30-İstanbul)

-Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Abdullah Kutlu, kurum ortağı çiftçi ve besicilerle TKKB hizmet binasında bir araya gelecek. (10.00-Erzurum)

DÜNYA

-IMF-Dünya Bankası Yıllık Toplantıları Washington'da yapılacak. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan toplantılara katılacak. Babacan Borsa İstanbul'un düzenlediği 'İstanbul: Bölgesel Merkez, Küresel Aktör Forumu'nun açılış konuşmasını yapacak. (Washington)

-Mısır'da darbe karşıtları protesto gösterileri düzenleyecek. (Kahire)

-Yunanistan Dışişleri Bakanı Evangelos Venizelos Filistin Yönetimi'nin merkezini ziyaret edecek. (Ramallah)

GÜNCEL

-Sakarya'da beton numune analizlerinde usulsüzlük iddialarına ilişkin açılan davada 12'si tutuklu 72 şüphelinin yargılanmasına Sakarya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanacak. (09.00-Sakarya)

-Sakarya'da Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Recep Bolat ile kurum çalışanı Devrim Ersen Özergin'i öldüren ve yerel gazete çalışanı Mustafa Süke'yi yaralayan Anadolu gazetesi imtiyaz sahibi Adnan Uyumaz'ın yargılanmasına devam edilecek. Davada bugün karara çıkması bekleniyor. (14.00-Sakarya)

-Dünya Sağlık Örgütü Elektromanyetik Alanlar Proje Yöneticisi Emilie Van Deventer, Uluslararası Kanser Araştırma Kurumu Başkanı Christopher P. Wild, IARC Çevre ve Radyasyon Bölüm Başkanı Joachim Schüz ve Sağlık Bakanlığı Kanser Daire Başkanı Doç. Dr. Murat Gültekin, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Piyasa Gözetim Laboratuvarı'nı ziyaret edecek. (14.00-Ankara)

-Mısır'da gerçekleştirilen darbenin 100'üncü günü nedeniyle Mısırla Dayanışma İnsiyatifi üyeleri Diyarbakır Ulu Camii'nden Dağkapı Meydanı'na yürüyüş düzenleyip basın açıklaması yapacak. (Diyarbakır)

-Diyarbakır'da görülen Kck ana davasında bir aydır yapılan seri duruşmadan sonra bugün ara kararlar açıklanacak. (14.00-Diyarbakır)

SPOR

-A Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda Estonya ile karşı karşıya gelecek. (21.30-Tallinn)

-A Milli Takım, Estonya maçının ardından Türkiye'ye dönecek.

-Bursaspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını yapacağı idmanla sürdürecek. Bir futbolcu basın toplantısı düzenleyecek (11.00-12.45-Bursa)

ETİKETLER : Cihan Haber Ajansı Gündemi
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA