Erzurum Polis Radyosu, Yeni Yayın Dönemine Girdi

ERZURUM POLİS RADYOSU, YENİ YAYIN DÖNEMİNE GİRDİ - Yeni yayın dönemi hazırlıklarını tamamlayan Erzurum Polis Radyosu, 94.6 yayın frekansından dinleyenleriyle buluşmaya hazır.
Bu haber 2013-10-08 17:59:03 eklenmiş ve 475 kez görüntülenmiştir.

Yeni yayın dönemi hazırlıklarını tamamlayan Erzurum Polis Radyosu, 94.6 yayın frekansından dinleyenleriyle buluşmaya hazır.

Geçtiğimiz yayın döneminde konusunda uzman 107 canlı yayın konuğunu ağırlayan Erzurum Polis Radyosu, ekim ayında başlayan yayın döneminde yeni programlara ağırlık verecek.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Erzurum'daki birçok kamu kuruluşu ile iletişim halinde olan radyonun belirli bir takvim çerçevesinde canlı yayın konuklarıyla haftalık programlar hazırladığı belirtildi.

Halk Sağlığı, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü, Erzurum Müftülüğü ile birçok sanatçı, araştırmacı ve tarihçi ile kış döneminde dinleyicilerini kaliteli müzik ve keyifli sohbetler ile buluşturmaya hazırlanan radyonun, bazı müzik grupları ile önemli konuklarla sezon açılışı yaptığı ifade edilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"94.6 frekansından yeni yayın dönemine başlayan Erzurum Polis Radyosu, 'Radyo Akşam Sefası', 'Dinleyici İstekleri', 'Erzurum da Bugün', 'Spor Gündemi', 'Öğrenci Rehberi', 'Sağlığın Sesi', 'Top-10', 'Vizyonda Bu Hafta' ve 'Yaşama Dair' programları ile dinleyicileriyle buluşacak. Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız'ın 'Polis-Halk' ilişkilerine verdiği önem doğrultusunda yayın yapan radyomuz, bu yıl Atatürk Üniversitesi öğrencilerine hitap eden yayınlarla dinleyici portföylerini genişletmeyi hedefliyor." - Erzurum

ETİKETLER : Erzurum Polis Radyosu Yeni Yayın Dönemine Girdi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA