Güvenli Okul-Güvenli Eğitim Projesi ile Okullarda Şiddet Azalacak

GÜVENLİ OKUL-GÜVENLİ EĞİTİM PROJESİ İLE OKULLARDA ŞİDDET AZALACAK - İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2007 yılında imzaladıkları protokol ile Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde Güvenli Okul-Güvenli Eğitim Projesi devam ediyor.
Bu haber 2013-10-08 17:59:03 eklenmiş ve 478 kez görüntülenmiştir.

İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2007 yılında imzaladıkları protokol ile Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliğinde Güvenli Okul-Güvenli Eğitim Projesi devam ediyor. Proje ile okullar ve çevresinde meydana gelen şiddet ve şiddet içerikli olaylar engellenerek, öğrencilerin huzur ve güven ortamı içerisinde eğitim ve öğretimlerine devamı hedefleniyor.

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Güvenli Okul-Güvenli Eğitim projesi kapsamında okullar çevresinde Erzurum İl Emniyet Müdürlüğümüzce alınacak güvenlik tedbirleri önceki dönemlerde olduğu gibi 2013-2014 eğitim ve öğretim döneminde de hassasiyetle sürdürülecektir. Eğitim ve öğretim döneminde ilimiz merkezinde ilk ve orta dereceli okullara devam eden öğrencilerin her türlü tehdit ve tehlikeden uzak güvenli ve huzurlu bir ortamda öğrenim görmelerini sağlamak amacıyla, özellikle öğrencilerin okula giriş ve çıkış saatlerinde olmak üzere gün boyu okul çevresinde gerekli güvenlik önlemlerini almak üzere okul önü tedbirleri kapsamında görevlendirmeler yapılmıştır." denildi.

ETİKETLER : Güvenli Okul-Güvenli Eğitim Projesi ile Okullarda Şiddet Azalacak
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA