Yerel Seçime Doğru

YEREL SEÇİME DOĞRU - Muradiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) çalışanı Orhan Behçet, belediye başkanı aday adaylığı için, AK Parti İlçe Başkanlığına başvurdu.
Bu haber 2013-10-08 16:59:03 eklenmiş ve 521 kez görüntülenmiştir.

Muradiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) çalışanı Orhan Behçet, belediye başkanı aday adaylığı için, AK Parti İlçe Başkanlığına başvurdu.

AK Parti Hizmet Bürosuna beraberindekilerle giden Behçet, aday adaylığı için müracaat dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Kemal Polat'a verdi.

Başvurunun ardından açıklama yapan Behçet, halka hizmetkar olmak için belediye başkanlığına talip olduğunu belirtti.

Behçet, şöyle konuştu:

"Muradiye'nin temel sıkıntılarına çözüm üretmek, ilçe gençliğinin önünü açmak, ilçeye ve insanlara en güzel şekilde hizmet etmek en büyük hedef ve gayemdir. Partimizin, halkın sesine kulak vereceğine inancım ve itimadım tam. Adaylığım uygun görülürse partimizi mahcup etmeyeceğimi ve halkımıza hizmete sınırı tanımayacağımı taahhüt ediyorum."

Polat ise Behçet'in aday adaylığı için ilk müracaat edenlerden olduğunu ve AK Parti'ye tercih etmesinden mutluluk duyduklarını belirtti.

Aday adaylığı için AK Parti'ye müracaatların başladığını bildiren Polat, "AK Parti'den siyaset yapmak ve hizmet etmek isteyenleri partimize bekliyoruz. Aday adaylarının içinden bir kardeşimizle yola devam edeceğiz. Diğer arkadaşlarımızla da partimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Kapımız her Muradiyeli'ye açık. Aday adaylığı için müracaatlar 30 Ekim'e kadar alınacak" diye konuştu. - Van

ETİKETLER : Yerel Seçime Doğru
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA