'Gençler Bilgi ile Aydınlanıyor Projesi'

'GENÇLER BİLGİ İLE AYDINLANIYOR PROJESİ' - İl Emniyet Müdürü Oktay Bulduk, kentte yaklaşık 3 bin öğrenciye yönelik 'Gençler Bilgi ile Aydınlanıyor Projesi'ni uygulamaya koyduklarını bildirdi.
Bu haber 2013-10-08 15:59:03 eklenmiş ve 409 kez görüntülenmiştir.

İl Emniyet Müdürü Oktay Bulduk, kentte yaklaşık 3 bin öğrenciye yönelik "Gençler Bilgi ile Aydınlanıyor Projesi"ni uygulamaya koyduklarını bildirdi.

Bulduk, gazetecilere yaptığı açıklamada, söz konusu projeyle emniyet olarak maddi imkansızlıklardan dolayı dezavantajlı duruma düşmüş çocukların sosyal ve kültürel faaliyetlerden faydalanmalarını amaçladıklarını kaydetti.

Bugün ilk olarak yaklaşık 400 öğrenciye İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası sinema salonunda sinema keyfi yaşattıklarını anlatan Bulduk, "Bu çalışmamızda geleceğimiz olan çocuklarımızda olumlu anlamda sonuç alacağımıza inanıyoruz" dedi.

Bulduk, projede özellikle başka illerdeki tarihi ve turistik mekanlara yönelik gezilerin planlandığını, bu amaçla öğrencilerin kaynaşma ve tanışma imkanı bulacağını ifade etti.

Projedeki her öğrencinin kültürel bilgi ve görgülerinin arttırılmasının amaçlandığını vurgulayan Bulduk, "İnanıyorum ki, milli kimlik duygusu gelişmiş olacak. Sosyal amaçlı eğlence programları ile çocuklar ve gençlerimiz arasında birlik ve kardeşlik duyguları güçlenecektir" ifadelerini kullandı.

Bulduk, 3 gün sürecek olan projede, ayrıca yemek organizasyonlarının da yapılacağını sözlerine ekledi. - Ardahan

ETİKETLER : 'Gençler Bilgi ile Aydınlanıyor Projesi'
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA