Kimse Yok mu Fakir Aile Çocuklarına Kırtasiye Yardımı Yaptı

KİMSE YOK MU FAKİR AİLE ÇOCUKLARINA KIRTASİYE YARDIMI YAPTI - Kimse Yok mu Derneği Erzurum Şubesi, 'Minik Eller Kalem Tutsun' kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin ilköğretim çağındaki çocuklarına kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.
Bu haber 2013-10-08 15:59:02 eklenmiş ve 393 kez görüntülenmiştir.

Kimse Yok mu Derneği Erzurum Şubesi, 'Minik Eller Kalem Tutsun' kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin ilköğretim çağındaki çocuklarına kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.

Her yıl ihtiyaç sahibi ailelerin ilk ve ortaöğretimde okuyan çocuklarına kırtasiye yardımını gelenekselleştiren Kimse Yok mu Derneği 3 bin çocuğa kırtasiye malzemesi dağıttı. Derneğin Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Polat, Minik Eller Kalem Tutsun' kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin eğitim çağındaki çocuklarına kırtasiye malzemesi ve kaynak kitap yardımını devam ettirdiklerini dile getirdi. Polat, kampanya kapsamında hayır sever vatandaşların bağışları aracılığıyla 3 bin öğrenciye kalem, silgi, cetvel, çanta, defterden oluşan kırtasiye malzemesi dağıttıklarını ifade etti.

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Polat, yardımlarının devam edeceğine işaret ederek, "Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sene de ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimlerine destekte bulunmak istedik. İhtiyaç sahibi ailelerin ve eğitim çağındaki çocuklarının her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Ayrıca bu yıl aralarında Afganlı sığınmacıların da bulunduğu ilköğretimde okuyan ihtiyaç sahibi toplam 3 bin öğrencimize kırtasiye malzemesi yardımında bulunduk." dedi.

Polat, yine ihtiyaç sahibi ailelerin lise çağındaki çocuklarına ise önümüzdeki günlerde 25 bin adet yardımcı kaynak ders kitabı dağıtacaklarını hatırlatarak, "Bütün yardımlarımızı hayırsever vatandaşlarımızın bağışlarıyla gerçekleştiriyoruz. Hepsine teşekkür ediyorum. Bağışçılarımızın destekleriyle önümüzdeki hafta içerisinde de 25 bin öğrencimize çeşitli derslerin kaynak kitaplarını ücretsiz dağıtacağız." diye konuştu.

ETİKETLER : Kimse Yok mu Fakir Aile Çocuklarına Kırtasiye Yardımı Yaptı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA