(Özel Haber) Alkollü Askerleri Linç Edilmekten Polis Kurtardı

Kars'ta çarşı iznine çıkan 4 asker, aldıkları alkolün etkisiyle caddeden geçen kadınları rahatsız edince vatandaşların tepkisiyle karşılaştı.
Bu haber 2013-08-08 18:59:02 eklenmiş ve 472 kez görüntülenmiştir.

Kars'ta çarşı iznine çıkan 4 asker, aldıkları alkolün etkisiyle caddeden geçen kadınları rahatsız edince vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Faikbey Caddesi üzerinde 4 asker, aldıkları alkolün etkisiyle caddeden geçen bayanları rahatsız etmeye başladı. Çevrede bulunan vatandaşların ve esnafların tepkisini çeken askerler ile esnaflar arasında arbede çıktı. Çıkan arbede askerleri linç olmaktan son anda polis kurtardı. Aldıkları alkolün etkisiyle polise de saldıran askerlere çevrede toplanan vatandaşlar saldırdı. Vatandaşların darp ettiği askerleri olay yerine sevk edilen çok sayıda polis, bir iş merkezinin girişine alarak linç edilmekten kurtardı. Polis araçlarına alınan askerler olay yerinden uzaklaştırılırken, bir asker de ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Faikbey Caddesi üzerinde toplanan vatandaşlar askerlerin yaptığını kınarken, çarşı iznine çıkan çok sayıda asker de arkadaşlarının yaptıklarından rahatsız olduklarını dile getirdiler. Olay sırasında trafiğe kapanan Faikbey Caddesi daha sonra trafiğe açılırken, polis çevrede güvenlik önlemleri aldı. - Kars

ETİKETLER : (Özel Haber) Alkollü Askerleri Linç Edilmekten Polis Kurtardı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA