Ağrı Emniyet Müdürlüğü'nden 'Dünya Çocuk Günü' Etkinliği

AĞRI EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN 'DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ' ETKİNLİĞİ - Ağrı Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Dünya Çocuk Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.
Bu haber 2013-10-07 17:00:03 eklenmiş ve 510 kez görüntülenmiştir.

Ağrı Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Dünya Çocuk Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binasında düzenlenen programda, polis ve halk kaynaşmasını sağlamak için bazı etkinlikler düzenlediklerini belirtti.

Çoşkun, Dünya Çocuk Günü'nde düzenledikleri programlara 100 ilkokul öğrencisinin katıldığını vurgulayarak, çocuk ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmaları, değişen yaşam koşullarına uyum sağlamaları için her türlü gayreti gösterdiklerini ifade etti. Çoşkun, şunları kaydetti:

"Çocuklarımızın iyi yetiştirilmesi, suç ve suç örgütlerinden uzak tutulması ve değişen yaşam koşullarına uyum sağlamaları için Emniyet Müdürlüğü olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilincinde görev yapmaktayız. 'Ağrı'nın Yarınları Emniyette' adlı proje kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledik. Bu kapsamda 7 bin çocuk ve aileyle iletişim kuruldu. Çocuklarımız insanlığın ortak umudu, geleceği ve en önemli hazinesidir. Onlara çağdaş yaşamın tüm olanaklarını sunan, onların ruhsal ve bedensel olarak en iyi biçimde yetişmeleri için çaba gösteren toplumlar, gelişimlerini sürdürerek geleceğe güvenle bakabilmektedir. Unutmamalıyız ki en önemli zenginliğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır."

Daha sonra düzenlenen etkinliklerle öğrencilerin eğlenceli vakit geçirmeleri sağlandı. - Ağrı

ETİKETLER : Ağrı Emniyet Müdürlüğü'nden 'Dünya Çocuk Günü' Etkinliği
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA