Van'da 3 Kişinin Öldüğü Silahlı Saldırı Davası

VAN'DA 3 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ SİLAHLI SALDIRI DAVASI - Van'da 2009 yılında muhtarlık seçimleri sırasında çıkan ve 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan kavgayla ilgili 9 ay sonra 3 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı silahlı saldırı nedediyle haklarında dava açılan 10 sanığın Zonguldak'ta yargılanmalarına devam edildi.
Bu haber 2013-10-07 16:59:02 eklenmiş ve 461 kez görüntülenmiştir.

Van merkeze bağlı Erçek beldesindeki muhtarlık seçimi sırasında 3 aile arasında çıkan ve 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan kavganın ardından 3 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin 10 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Güvenlik gerekçesiyle Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar Halis G. ile Mustafa, Enver, İkram ve Mehmet Kasım B, Ahmet ve Tahir A, Kasım ve Menduh K'nın yanı sıra tutuksuz sanık Zeki B. ile taraf avukatları katıldı.

Duruşmada söz alan sanık avukatları, müvekkilerinin tahliyelerini talep etti.

Avukatların bu taleplerini kabul etmeyen mahkeme heyeti, dosyadaki bazı eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Dava nedeniyle Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ve jandarma ekipleri, adliyede yoğun güvenlik önlemi aldı.

Olay

Erçek beldesine 10 kilometre uzaklıktaki 175 haneli ve 1350 nüfuslu Ilıkaynak köyünde yaşayan 3 aile arasında 29 Mart 2009'daki muhtarlık seçimi sırasında çıkan kavgada 1 kişi ölmüştü.

Olayın ardından 26 Aralık 2009'da Van'dan köye giden iki otomobile, uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucu Aziz E, oğlu Eyüp E. ve İbrahim E. hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı. - Zonguldak

ETİKETLER : Van'da 3 Kişinin Öldüğü Silahlı Saldırı Davası
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA