Güzide Hanım Okulları Veli ve Öğrencileri Bir Araya Getirdi

GÜZİDE HANIM OKULLARI VELİ VE ÖĞRENCİLERİ BİR ARAYA GETİRDİ - Elazığ Özel Güzide Hanım İlk ve Ortaokul tarafından geleneksel hale getirilen piknik etkinliği gerçekleştirildi.
Bu haber 2013-10-07 15:59:02 eklenmiş ve 377 kez görüntülenmiştir.

Elazığ Özel Güzide Hanım İlk ve Ortaokul tarafından geleneksel hale getirilen piknik etkinliği gerçekleştirildi.

Velilere ve öğrencilerine yönelik Çakmak Kent orman piknik alanındaki sonbahar kır pikniğine yaklaşık 800 kişi katıldı. Okulun organize etmiş olduğu kahvaltı akabinde kır yürüyüşü çeşitli yarışmaların sunumuyla gerçekleşen etkinliklerle eğlenceli geçti.

Özel Güzide Hanım Okulları Müdürü Yakup Mertoğlu, "Sonbahar ayının gelmesi, sonbahar güneşinin içimizi ısıtacağı düşüncesi ile okullarımız geleneksel hale gelen kır pikniğini bu yıl da gerçekleştirmiş bulunuyor. Velilerimize ve öğrencilerimize sosyal bir faaliyet olarak düzenlemiş olduğumuz kır pikniğine katılımın yoğun olması bizleri sevindirdi. Okul içinde öğrencilerimize yönelik düzenlemiş olduğumuz sosyal ve kültürel faaliyetlerimize velilerimizin de katılmasını istedik. Aramıza bu yıl yeni katılan öğrenci ve velilerimizi de aramızda görmek bizleri mutlu ederken eğlenceli geçen kır yürüyüşü, kahvaltı ve yarışmalar velilerimizin nazarında güzel bir izlenim bırakmıştır. Katılan tüm velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Çuval yarışı, halat çekme yarışı, yumurta taşıma yarışması, sandalye kapma yarışması gibi yarışmalar gerçekleştirilen piknik etkinliğine renk kattı. Organizasyondan oldukça memnun kalan veliler okul idaresine teşekkür etti.

ETİKETLER : Güzide Hanım Okulları Veli ve Öğrencileri Bir Araya Getirdi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA