Şemdinli'de Farklı Bir Bayramlaşma

Çözüm süreci kapsamında terör olaylarının bitme noktasına geldiği Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, uzun bir aradan sonra ilk kez vatandaşların da katılımıyla bayramlaşma töreni gerçekleşti
Bu haber 2013-08-08 16:59:02 eklenmiş ve 513 kez görüntülenmiştir.

Çözüm süreci kapsamında terör olaylarının bitme noktasına geldiği Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, uzun bir aradan sonra ilk kez vatandaşların da katılımıyla bayramlaşma töreni gerçekleşti. Terör olaylarının odak noktasında bulunan Şemdinli'de, çözüm süreci ve devamında yaşanan gelişmeler meyvesini vermeye başladı.

Uzun süreden bu yana operasyonların olmadığı, çatışmaların yaşanmadığı ilçede, Ramazan Bayramı'nın gelişi de farklı birlikteliklere sahne oldu.

Kaymakamlık yakınındaki lokalde düzenlenen bayramlaşma programına katılan Kaymakam Cengiz Erdem ile 34.Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel ve İlçe Emniyet Müdürü Erkan Demirci, ilçedeki kanaat önderleri ve vatandaşlarla kucaklaşıp bayramlaştı.

Kaymakam Erdem, burada yaptığı konuşmada, bayramların, vatandaşların birbirleriyle kaynaşması açısından önemli günler olduğunu belirterek, "Biz de bu vesileyle vatandaşımızla, halkımızla, memurumuzla, esnafımızla, bugün güzel bir ortamda, güzel bir kalabalıkla bayramlaşma töreni düzenledik. Tüm halkımızın bayramını kutlarım" dedi.

Kaymakam Erdem ve beraberindekiler, buradaki törenin ardından 34. Hudut Tugay Komutanlığında Mehmetçik ile bayramlaştı. - Van

ETİKETLER : Şemdinli'de Farklı Bir Bayramlaşma
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA