Mahallebaşı Projesine Şifa'dan Destek

MAHALLEBAŞI PROJESİNE ŞİFA'DAN DESTEK - Erzurum Valiliği'nin başlatmış olduğu Erzurum'un en eski yerleşim yeri olan Mahallebaşı'nı yeniden eski ihtişamlı günlerine dönmesi için başlatmış olduğu sosyo-ekonomik dönüşüm projesine bir destek de Özel Erzurum Şifa Hastanesi'nden geldi.
Bu haber 2013-10-07 12:59:17 eklenmiş ve 439 kez görüntülenmiştir.

Erzurum Valiliği'nin başlatmış olduğu Erzurum'un en eski yerleşim yeri olan Mahallebaşı'nı yeniden eski ihtişamlı günlerine dönmesi için başlatmış olduğu sosyo-ekonomik dönüşüm projesine bir destek de Özel Erzurum Şifa Hastanesi'nden geldi.

Özel Erzurum Şifa Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sabahattin Dalga, Erzurum Valiliği Koordinatörlüğünde başlatılan Mahallebaşı ve Çevresi Sosyo - Ekonomik Dönüşüm Projesini basından öğrenince çok heyecanlandığını belirterek, özel sağlık sektörü olarak yasaların ön gördüğü oranda bu projeye her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Dalga, Şifa Sağlık Grubu olarak geçmiş yıllarda bu bölgede yatırım yapmak için bazı girişimlerde bulunduklarını fakat o günün şartlarında olumlu karşılık bulamamanın üzüntüsünü taşıdıklarını ifade ederek, "Erzurum Valiliği'nin Mahallebaşı'nı yeniden eski ihtişamlı günlerine dönmesi için başlatmış olduğu sosyo-ekonomik dönüşüm projesine gerek görülmesi durumunda her türlü sağlık desteğine hazırız." dedi.

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak'ın başlatmış olduğu bu projenin Erzurum'un geleceği adına atılmış en güzel adımlardan biri olduğunu kaydeden Dalga, "Başta sivil toplum kuruluşları (STK) olmak üzere siyasi ve akademik çevrelerin mevcut mahallin Erzurum ekonomisine kazandırılması için bu sürecte projeye destek vermenin bir sorumluluk gereği olduğunu" ifade etti.

Bu güne kadar yasalar ön görmediği için bölgede sağlık hizmeti verecek bir hizmet sunamadıklarına vurgu yapan Dalga, Şifa Hastanesi'nin üniversite olma başvurusu kabul edilmesi halinde bölgede poliklinik açarak oradaki insanların ayağına sağlık hizmeti götüreceklerini kaydetti. - Erzurum

ETİKETLER : Mahallebaşı Projesine Şifa'dan Destek
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA