Kars Ülkü Ocakları İl Başkanlığından Kırtasiye Yardımı

KARS ÜLKÜ OCAKLARI İL BAŞKANLIĞINDAN KIRTASİYE YARDIMI - Kars Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Merkez Başgedikler 60.Yıl Yatılı Bölge Okulu'na kırtasiye yardımında bulundu.
Bu haber 2013-10-07 12:59:17 eklenmiş ve 414 kez görüntülenmiştir.

Kars Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Merkez Başgedikler 60. Yıl Yatılı Bölge Okulu'na kırtasiye yardımında bulundu.

Taşımalı eğitim yapan okulda 13 civar köyden 400'ün üzerinde öğrenci eğitim gördüğü okulun ihtiyaçları ayrı ayrı belirlenerek 15 kolilik kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

Burada konuşan Kars Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel; "Öncelikle yeni eğitim öğretim yılının, zor bir dönemden geçen vatanımıza, milletimize hayırlara vesile olmasını cenab-ı Allahtan niyaz ederim" dedi.

Geleceğimizin teminatı olan bu pırıl pırıl gençlerimizin, bu güzel çocuklarımızın daha iyi bir eğitim almaları için, okuyup, vatana, millete, anne ve babalarına hayırlı birer evlat olmaları için çorbada bizimde tuzumuz olsun diyen Adıgüzel; "Ülkü Ocakları Ortaöğretim Teşkilatımızın gayretli çalışmaları neticesinde bu güzel kardeşlerimize kırtasiye yardımı yapmış bulunmaktayız. Yüce Allah'ın izniyle yapacağımız yardımlar bir okulla sınırlı kalmayacaktır. Ortaöğretim teşkilatımızdan görevlendirdiğimiz arkadaşlarımızın tespitleri neticesinde maddi sıkıntı çeken köylerimize ve öğrencilerimize ulaşmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Nurlu yarınlarımız olan, bugünün küçüğü, yarının büyüğü, doktoru, avukatı, öğretmeni, hakimi, bilim adamı olacak bu güzel çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sağlamak için herkes elinden gelenin fazlasını yapmak zorundadır. Kars Ülkü Ocakları olarak biz buradayız, elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Yapılan konuşmanın adın okuldaki öğrencilere kırtasiye malzemeleri dağıtıldı. Kırtasiye malzemelerini alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Adıgüzel, Ülkü ocakları olarak bu tür çalışmalarının zaman zaman olacağını kaydetti. - Kars

ETİKETLER : Kars Ülkü Ocakları İl Başkanlığından Kırtasiye Yardımı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA