DP'li Yoldaş: Merhum Kaymakam Bulut'un İsmi Bir Kamu Kurumunda Yaşatılmalı

DP'Lİ YOLDAŞ: MERHUM KAYMAKAM BULUT'UN İSMİ BİR KAMU KURUMUNDA YAŞATILMALI - Bitlis Demokrat Partisi (DP) İl Başkanı Ziya Yoldaş, Bitlis'in Mutki ilçesinde görev yaptığı 2 yılın ardından açıklanan son kararname ile Ardahan Vali Yardımcılığına atanan ve görev yerine giderken 22 Ağustos günü geçirdiği trafik kazası sonucu...
Bu haber 2013-10-07 11:59:03 eklenmiş ve 490 kez görüntülenmiştir.

Bitlis Demokrat Partisi (DP) İl Başkanı Ziya Yoldaş, Bitlis'in Mutki ilçesinde görev yaptığı 2 yılın ardından açıklanan son kararname ile Ardahan Vali Yardımcılığına atanan ve görev yerine giderken 22 Ağustos günü geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden eski Mutki Kaymakamı Oğuzhan Bulut'un isminin ilçedeki kamu binalarında yaşatılmasını talep etti.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan DP İl Başkanı Yoldaş, Mutkililer olarak ilçemizde 2 yıla yakın bir süre görev yapmış olan ilçe kaymakamımız Oğuzhan Bulut'un isminin, kendi hizmeti döneminde faaliyete geçen Mutki Anadolu Lisesi veya başka herhangi kuruma verilerek yaşatılmasını istiyoruz." dedi.

Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Bulut'un 2 yıllık görev süresince Mutki'ye önemli getirileri olduğunu ve bu nedenle Bulut'un halkın takdirini kazandığını kaydeden Yoldaş, "Merhum kaymakamımız Oğuzhan Bulut, değerli bir devlet adamı idi. Vefatı herkes gibi bütün ilçe halkını da son derece üzmüştür. Bizler de Mutkili vatandaşlar olarak Oğuzhan Bulut isminin, kendi hizmeti döneminde faaliyete geçen Mutki Anadolu Lisesi veya başka herhangi kuruma verilerek yaşatılmasını istiyoruz. Bu sebeple, konuyla ilgili olarak ilçe başkanımız Şener Güllübardak ile birlikte Mutki Kaymakamımız Tuncay Topsakaloğlu'na yazılı talebimizi ilettik. Sayın valimizin ve değerli kaymakamımızın da bizlerle aynı duygu ve düşünceleri paylaştığına ve bu konuda gereğini yapacaklarına inanıyoruz." diye konuştu.

ETİKETLER : DP'li Yoldaş: Merhum Kaymakam Bulut'un İsmi Bir Kamu Kurumunda Yaşatılmalı
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA