Kurban Sahipleri Bakırcı'ya Teşekkür Etti

KURBAN SAHİPLERİ BAKIRCI'YA TEŞEKKÜR ETTİ - Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı Rize'de kurulan kurban pazarını denetledi. .
Bu haber 2013-10-07 11:59:03 eklenmiş ve 395 kez görüntülenmiştir.

Önceki yıllarda Rize Belediyesi tarafından Taşlıdere Tır parkının olduğu alanda kurulan ve herkesçe beğenilen kurban pazarının bu yıl da aynı yerde kurulması ile birlikte yapılan mevcut Ahırlara hayvanlar yerleştirilmeye başlandı. Gece geç saatlerde getirilen hayvanlar Rize Belediyesi tarafından görevlendirilen ekipler tarafından kontrol edilerek kırmızı boya ile işaretlenerek ahırlara yerleştiriliyor.

 Her yıl kurban sahiplerinin de talepleri göz önüne alınarak modern hazırlanan kurban pazarının içerisinde Yemek, Konaklama, Tuvalet, Su ve taşımacılık gibi hizmetlerinde yer alıyor. Büyük ve küçük baş hayvanların getirildiği Rize kurban pazarına hayvan nakli hızla sürüyor.

Satışa sunulan kurbanlıklar vatandaşın talebi üzerine Rize Belediyesi tarafından alana yerleştirilen canlı kurban kantarında tartılarak vatandaşa sunuluyor. Görevlilerce kontrolleri yapıldıktan sonra hayvanların satışa çıkarılması ise vatandaşın memnuniyetini ortaya koyuyor.  Büyük bölümü Erzurum, Kars ve Ardahan'dan olmak üzere Rize'ye gelen kurban sahipleri karşılaşmış oldukları görüntüye hayran kaldıklarını dile getirirken, Başkan Bakırcı'ya ise kendilerine böyle bir ortamı sunduğu için memnuniyetini dile getirdiler. Bundan sonraki bayramlarda da Rize'yi tercih edeceklerini söyleyen satıcılar Başkan Bakırcı'dan geçen yıl ne talep edildiyse bu yıl hepsinin yapıldığını ve kendilerini rahat hissettiklerini belirttiler.

Kurban Pazarını gezen Başkan Bakırcı yapmış olduğu açıklamada; "Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı'nın kongresine katılmak üzere Fas'a gitmiştim. Dolayısıyla Rize'ye yeni döndüm. Her yıl olduğu gibi bu yılda imkanlarımız çerçevesinde kurban pazarımızı hazır hale getirerek vatandaşımızın hizmetine sunmuş bulunmaktayız. Son yıllarda ilimize herkesin memnun olduğu bir kurban pazarı kuruyoruz. Farklı illerden gelen kurban sahiplerimizin istek ve şikayetlerini göz önüne alarak her yıl daha modern bir kurban pazarı oluşturuyoruz. Tabi vatandaşımızın ve kurban sahiplerimizin memnuniyeti bizleri de mutlu ediyor. Alanımızın oluşturulmasında emeği geçen çalışma arkadaşlarıma ve ilimizi tercih eden misafir kurban sahiplerimize teşekkür ediyorum. Sorunsuz bir Kurban Bayramı geçirmemizi temenni ediyorum" dedi.

ETİKETLER : Kurban Sahipleri Bakırcı'ya Teşekkür Etti
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA