Başkale Kaymakamı Büyükköse'den Baycan Ailesine Ev Yardımı

BAŞKALE KAYMAKAMI BÜYÜKKÖSE'DEN BAYCAN AİLESİNE EV YARDIMI - Başkale Kaymakamı Murat Büyükköse, Yukarı Dikmen köyüne bağlı Çamlık mezrasında yaşayan 9 nüfuslu Baycan ailesine ev yaptırdı.
Bu haber 2013-10-06 17:59:04 eklenmiş ve 353 kez görüntülenmiştir.

Başkale Kaymakamı Murat Büyükköse, Yukarı Dikmen köyüne bağlı Çamlık mezrasında yaşayan 9 nüfuslu Baycan ailesine ev yaptırdı.

Çamlık mezrasında, yüksek tansiyon hastası eşinin ölümünün ardından 8 çocuğuyla yaşam mücadelesi veren Hamrin Baycan'ın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına (SYDV) müracaatının ardından Çamlık mezrasına giden SYDV görevlileri, hazırladıkları raporu Kaymakam Büyükköse'ye sundu.

Rapor üzerine harekete geçen Kaymakam Büyükköse, harebe bir evde yaşam mücadelesi veren 9 nüfuslu aile için ev yaptırıp, çeşitli yardımlarda bulundu.

Anne Hamrin Baycan'a da yoksulluk maaşı bağlanması için talimat veren Büyükköse, mezraya giderek inşaat çalışmaları devam eden evde incelemede bulundu.

Büyükköse, Baycan ailesine, devletin imkanları ölçüsünde sahip çıkacaklarını belirterek, her zaman mağdur ailelerin sıkıntılarını gidermek için yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Anne Hamrin Baycan da sorunlarını gidermek için çaba gösteren Kaymakam Büyükköse'ye ve SYDV personeline teşekkür etti. - Van

ETİKETLER : Başkale Kaymakamı Büyükköse'den Baycan Ailesine Ev Yardımı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA