Dünya Hayvanları Koruma Günü

DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ - Elazığ Belediyesi, Doğu Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü ve özel bir eğitim kurumu tarafından 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla öğrencilere yönelik program gerçekleştirildi.
Bu haber 2013-10-04 18:00:03 eklenmiş ve 491 kez görüntülenmiştir.

Elazığ Belediyesi, Doğu Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü ve özel bir eğitim kurumu tarafından 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla öğrencilere yönelik program gerçekleştirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, özel eğitim kurumunun konferans salonunda düzenlenen programda konuşan Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, hayvanları korumanın gerekliliğini vurguladı.

Belediye olarak sokak hayvanlarının korunması için çalışmalar yürüttüklerini belirten Selmanoğlu, "Kuşların özellikle kış mevsiminde aç kalmaması için bazı çalışmalar yaptık ve şehrimizdeki caddelerde bunları görmek mümkün. Yine artan yemeklerin boşa gitmemesi için de bayat ekmekleri ekiplerimiz topluyor ve bunu sokak köpeklerine ulaştırıyorlar. Sizlerin de bu bilinçte hareket ettiğini görmek bizleri mutlu ediyor" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ve slayt gösterisinin ardından özel eğitim kurumu tarafından yapılan yarışmada, resim, fotoğraf ve şiir kategorisinde dereceye giren öğrencilere, çeşitli hediyeler verildi. - Elazığ

ETİKETLER : Dünya Hayvanları Koruma Günü
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA