Türkiye Gençliği El Ele Kırıkkale Üniversitesi'nde

TÜRKİYE GENÇLİĞİ EL ELE KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ'NDE - Kırıkkale Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof.Dr.Ekrem Yıldız 'Türkiye Gençliği El Ele' projesi kapsamında Kırıkkale'ye gelen gençlerle buluştu.
Bu haber 2013-10-04 15:59:02 eklenmiş ve 453 kez görüntülenmiştir.

Kırıkkale Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız "Türkiye Gençliği El Ele" projesi kapsamında Kırıkkale'ye gelen gençlerle buluştu. Rektör Yıldız, Üniversitelerin özgürlüğün yaşandığı, herkesin fikrini hür bir şekilde ifade ettiği ortamlar olduğunu söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2013 Yılı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında düzenlenen "Türkiye Gençliği El Ele" projesinin son durağı Kırıkkale oldu.

Kırıkkale Üniversitesi Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Birimi Başkanlığı tarafından yürütülen projenin misafiri gençler ve proje koordinatörleri Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız'la bir araya geldi.

Program, Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Birimi Başkanı Rüstem Orhan'ın proje hakkında bilgi vermesiyle başladı. Başkan Orhan, "17 Eylül de başlayan projede öğrencilerin ilk durağı Sinop oldu. Öğrenciler daha sonra İzmir, Gaziantep, Iğdır ve Kırıkkale'de ziyaretlerde bulundular ve çeşitli yerlere geziler düzenlediler. 29 katılımcı el ele şehirleri gezerken Türkiye gençliğini ve şehirleri yakından tanıma imkanı buldu. Bu proje için özel olarak pul ve kartpostallar bastırıldı ve çok olumlu sonuçlar aldık" dedi.

Proje kapsamında gençlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız ise, "Birlik ve beraberlik içerisinde olmak ancak iletişimle mümkündür. Yaşadığımız yerlerin, bakış açımızın farklılığı diyalogla aşılır ve huzurlu bir toplumun kapısı aralanır. Üniversiteler özgürlüğün yaşandığı, herkesin fikrini hür bir şekilde ifade ettiği ortamlardır. İnsanlara bir arada yaşama konusunda önderlik etmesi gerekmektedir. Barış içerisinde dinleyen, anlayan, saygı ve sevgiye dayalı ortamların oluşması gerekmektedir. Önyargısız ve hesapsız bir şekilde insanlarla el ele olabilirsek geleceğimiz ve genç nesiller için somut adımlar atılmış olacak. Aynı renk ve aynı görüşte olmamıza gerek yok. Birlik ve beraberlik sevgi ve saygıyla yol alacaktır. Siz sevgili öğrenciler el ele vererek bu yolda biz de varız dediniz. Bu projenin sizler için güzel ve verimli geçmiş olmasını umut ediyorum. Ülkemizin geleceği ve en güzel sermayesi sizlersiniz. Farklı projelerde sizin gibi gençlerin tekrar bir araya gelmesini umut ediyorum. Fikir, proje, yürütme aşamasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Program Prof. Dr. Ekrem Yıldız tarafından öğrencilere katılım belgeleri ve hediyelerinin verilmesiyle son buldu. - KIRIKKALE

ETİKETLER : Türkiye Gençliği El Ele Kırıkkale Üniversitesi'nde
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA