Diyarbakır'da Gönüllü Eğitmenler İçin Etkinlik

DİYARBAKIR'DA GÖNÜLLÜ EĞİTMENLER İÇİN ETKİNLİK - Büyükşehir Belediyesi, 2013 Yaz Spor Okulları'nda görev alan gönüllü eğitmenler için Diyarbakır Sümer Park Ortak Yaşam Alanı'nda etkinlik düzenlendi.
Bu haber 2013-10-04 12:59:02 eklenmiş ve 433 kez görüntülenmiştir.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 2013 Yaz Spor Okulları'nda görev alan gönüllü eğitmenler için Diyarbakır Sümer Park Ortak Yaşam Alanı'nda etkinlik düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı Spor Şubesi Müdürlüğü'nün her yıl düzenlediği ve bin 350 kişinin faydalandığı yaz spor okullarında gönüllü çalışan 27 eğitmen, 4 refakatçi ve 2 servis şoförü için etkinlik gerçekleştirildi.

Etkinlikte konuşan Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Av. Metin Kılavuz, sporun dini, dili, etnik kökeni farklı olan bir çok topluluğu bir araya getirip evrensel barışa hizmet etmesi açısından önemli bir faaliyet olduğunu söyledi.

Bireysel sportif faaliyetlerin yanında kitlesel sporları da önemsediklerini, bu nedenle sporun toplumun bir davranış biçimi haline getirilmesinin kendileri açısından önemli olduğunu kaydeden Kılavuz, şöyle dedi:

"Tarih içerisinde başarılı toplumları incelediğimizde, o toplumun spora ve sanata olan yatkınlıkları, başarılarını direkt olarak etkilemektedir. Son 30 yıllık süreçte ülkemizde bir savaş yaşandı. Özellikle varoşlarda beton yığınlarının içinde insanlar bir şekilde sportif faaliyetlerden uzaklaştı. Ama şimdiki durum değişti, spor eliyle her kesime özellikle engelliye, kadına da spor yapma imkanı doğdu."

Kılavuz, özellikle yaz spor okullarını bu anlamda önemsediklerini ve yaz ayları boyunca gönüllü olarak çalışan eğitmenlere teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından yaz spor okullarında gönüllü hizmet veren tüm eğitmenlere plaket verildi. - Diyarbakır

ETİKETLER : Diyarbakır'da Gönüllü Eğitmenler İçin Etkinlik
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA