Pasinler'de Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

PASİNLER'DE UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ - Erzurum Pasinler Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) KOSGEB işbirliği ile girişimci adaylarına Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi veriyor.
Bu haber 2013-10-04 11:59:03 eklenmiş ve 404 kez görüntülenmiştir.

Erzurum Pasinler Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) KOSGEB işbirliği ile girişimci adaylarına Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi veriyor.

Pasinler Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Salim Dilli, METEM'in KOSGEB işbirliği ile girişimci adaylara yönelik olarak 70 saat sürecek, ücretsiz Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminin başladığını söyledi. Dilli, "Erzurum Pasinler Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi KOSGEB işbirliği ile girişimci adaylara yönelik olarak 70 saat sürecek, ücretsiz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başlamıştır. Eğitim ile girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak, girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak, eğitim sonunda girişimci adaylarının kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecek bilgi ve deneyimi kazanmaları hedeflenmektedir." dedi

Pasinler Ticaret Odası Meclis Başkanı Aydın Taşbaşı, yapılan protokol amacının girişimciliğin geliştirilmesi ve kendi işini kurmak isteyen kişilerin konuyla ilgili eğitilmesi olduğunu ifade etti. Taşbaşı, "Bu protokolün amacının girişimciliğin geliştirilmesi ve kendi işini kurmak isteyen kişilerin konuyla ilgili eğitilmesi olduğunu belirterek Pasinler METEM ve KOSGEB arasındaki bu işbirliğinin Pasinler için önemlidir. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi işbirliği protokolünün imzalanmasından dolayı memnun etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Uygulamalı girişimcilik eğitiminin girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırmak amacıyla verileceğini belirten Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Naci Yerlikaya, "Eğitimlere bir iş fikrine dayalı olarak kendi işini kurmak isteyen kişiler katılacak. Bu eğitimler sayesinde katılımcılar kuracakları işletmelerin başarı olanaklarını arttırabilecekler ve girişimciliğin ne olduğunu öğrenecekler." şeklinde konuştu.

Ön başvuruların 2-9 Eylül'de Pasinler METEM binasındaki tarafından alındığını kaydeden Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Naci Yerlikaya Dilli şunları aktardı: "Ön başvuruların ardından okulumuz Pasinler Ticaret Odası Meclis Başkanı tarafından değerlendirilerek 30 kişi Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ne katılma hakkını elde etmişlerdir."

ETİKETLER : Pasinler'de Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA