Fü'de 'Teknoloji Transferi Temelleri Eğitim' Toplantısı

FÜ'DE 'TEKNOLOJİ TRANSFERİ TEMELLERİ EĞİTİM' TOPLANTISI - Fırat Üniversitesinde (FÜ) Teknoloji Transferi Temelleri Eğitim Toplantısı düzenlendi.
Bu haber 2013-10-03 18:59:01 eklenmiş ve 404 kez görüntülenmiştir.

Fırat Üniversitesinde (FÜ) Teknoloji Transferi Temelleri Eğitim Toplantısı düzenlendi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kongre Merkezi'nde Fırat Üniversitesi, Fırat Kalkınma Ajansı, Fırat Teknokent ve Üniversite Sanayi İşbirliği Platformu Başkanlığı tarafından organize edilen "Teknoloji Transferi Temelleri Eğitimi" başlıklı toplantı gerçekleştirildi.

Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuri Orhan, toplantıda, FÜ olarak üniversite sanayi işbirliği konusundaki ilk çalışmalarına 2011 yılında başladıklarını belirterek, bölgenin sanayi açısından fakir durumda olması nedeniyle çok fazla bir ilerleme kaydedemediklerini ifade etti.

Teknokent sayesinde bu çalışmaları Türkiye sahasına yayarak belirli bir noktaya geleceklerine inandığını kaydeden Prof. Dr. Orhan, düzenlenen eğitimin başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

Üniversite Sanayi İşbirliği Merkezleri Platformu Başkanı Prof. Dr. Hamit Serbest ise toplantıyı paydaşlarıyla Elazığ'da düzenlemekten mutlu olduklarını aktararak, platform olarak teknoloji transferi konusunda nitelikli insan ihtiyacını karşılayabilmek amacıyla ellerinden geldiğince bu tür eğitim toplantılarına katkı sağlamaya çalıştıklarını ifade etti. - Elazığ

ETİKETLER : Fü'de 'Teknoloji Transferi Temelleri Eğitim' Toplantısı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA