Tortum'da Camiler Haftası Etkinliği

TORTUM'DA CAMİLER HAFTASI ETKİNLİĞİ - Diyanet İşleri Başkanlığı öncülüğünde her yıl 1-7 Ekim arası kutlanan Camiler ve Din Görevlileri haftası etkinlikleri kapsamında Tortum Müftülüğü tarafından bir program düzenlendi.
Bu haber 2013-10-03 18:59:01 eklenmiş ve 448 kez görüntülenmiştir.

Diyanet İşleri Başkanlığı öncülüğünde her yıl 1-7 Ekim arası kutlanan Camiler ve Din Görevlileri haftası etkinlikleri kapsamında Tortum Müftülüğü tarafından bir program düzenlendi.

Erzurum İl Müftüsü Hasan Çınar, Tortum Belediye Başkanı Hasan Çakmak, Erzurum Ömer Nasuh-i Bilmen Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü İsmail Akbulut ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığından yetkililerin katılımıyla program öncesi din görevlilerine yemek tertip edildi

Tortum Müftülüğüne bağlı Camii ve Kur'an Kurslarında görevli personelin katıldığı yemek samimi bir ortamda gerçekleşti.

Yemeğin ardından Tortum Merkez Kur'an Kursu konferans salonunda Camiler ve Din Görevlileri haftası programı tertip edildi.

İstiklal marşımızın okunmasıyla başlayan programda Tortum Merkez Camii İmam Hatibi Hafız Muhammet Aktaş'ın Kur'an-ı kerim tilavetiyle devam etti. Katılımcılara Diyanet İşleri Başkanlığının hazırlamış olduğu sinevizyon gösterisi izletildi. Ardından Erzurum İl Müftüsü Hasan Çınar din görevlilerine bu yılın konusu olan Kadın, Aile ve Camii eksenli bir konferans verdi. Program ilçedeki din hizmetlerine katkılarından dolayı İlçe Belediye Başkanı Hasan Çakmak'a verilen plaketle son buldu. - Erzurum

ETİKETLER : Tortum'da Camiler Haftası Etkinliği
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA