'Parlak Geleceklere Destek Gençlerden Gelecek' Projesi Ortadüzü Köyü'de Verilen Seminer ile Başladı

'PARLAK GELECEKLERE DESTEK GENÇLERDEN GELECEK' PROJESİ ORTADÜZÜ KÖYÜ'DE VERİLEN SEMİNER İLE BAŞLADI - Avrupa Birliği Bakanlığı, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'nun destekleri ile Ulusal Ajans'tan hibe alan Katre-i Umman Gençlik Grubunca yürütülen 'Parlak Geleceklere Destek Gençlerden Gelecek' projesi Ortadüzü...
Bu haber 2013-10-03 12:59:02 eklenmiş ve 582 kez görüntülenmiştir.

Avrupa Birliği Bakanlığı, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'nun destekleri ile Ulusal Ajans'tan hibe alan Katre-i Umman Gençlik Grubunca yürütülen "Parlak Geleceklere Destek Gençlerden Gelecek" projesi Ortadüzü Köyü'nde ailelere verilen seminer ile başladı.

Avrupa Birliği Bakanlığı ve Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik programları Merkez Başkanlığının destekleriyle Erzurum'da köyde yaşayan çocukların ailelerine kitle iletişim araçlarının bilinçli kullanılması ve çocukların sosyalleşmesi amacıyla başlatılan 'Parlak Geleceklere Destek Gençlerden Gelecek' projesi ailelere verilen seminer ile başladı.

Uzman Psikolog Uğur Elmas'ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde ailelere "kitle iletişim araçlarının kullanımı, çocukların bireysel ve sosyal gelişimi, çocuklarla olan iletişimler" gibi konularda bilgilendirme yapıldı. Yakutiye Belediyesi'nin ve Yakutiye Gençlik Meclisinin de katılımıyla gerçekleşen seminerde aileler kendi sorunlarını ve fikirlerini Uzman Psikolog Uğur Elmas ve proje ekibiyle paylaştılar.

Proje Koordinatörü Aslıhan Yetim, Uğur Elmas'a vermiş olduğu seminerden dolayı teşekkür etti. Katre-i Umman Gençlik Grubunun yürüttüğü Eylem 1.2 Gençlik Girişimi Projesi olan "Parlak Geleceklere Destek Gençlerden Gelecek" projesi kapsamında bir sonraki aile seminerinin Yeşilyayla Köyü'nde gerçekleştirileceği belirtildi. Projenin aile seminerlerinden sonra sıradaki etkinliği ise Drama Atölyesi çalışmaları olacak.

Çalışmaların, Yeşilyayla, Yeşildere, Yeşilova, Gülpınar, Çayırca, Mülk, Muratgeldi, Oratadüzü köylerindeki İlkokul öğrencilerine yönelik yapılması planlanıyor. - Erzurum

ETİKETLER : 'Parlak Geleceklere Destek Gençlerden Gelecek' Projesi Ortadüzü Köyü'de Verilen Seminer ile Başladı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA