Otobüste 21 Kilo Esrar Ele Geçirildi

OTOBÜSTE 21 KİLO ESRAR ELE GEÇİRİLDİ - Kırıkkale'de polisin durdurup, eğitimli köpek 'Leydi' ile birlikte arama yaptığı yolcu otobüsünün bagajındaki 2 çantada 21 kilo esrar ele geçirildi.
Bu haber 2013-10-03 12:59:02 eklenmiş ve 422 kez görüntülenmiştir.

Kırıkkale'de polisin durdurup, eğitimli köpek 'Leydi' ile birlikte arama yaptığı yolcu otobüsünün bagajındaki 2 çantada 21 kilo esrar ele geçirildi. Şehir merkezinde yapılan operasyonda ise uyuşturucu sattıkları tespit edilen 3 kişi yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kırıkkale- Samsun karayolunda kontrol noktası oluşturup, Erzurum'dan İstanbul'a giden yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüsün bagajında eğitimli polis köpeği 'Leydi' ile birlikte yapılan aramalarda, yolculardan 25 yaşındaki M.G.'ye ait valiz ve el çantasında 21 kilo esrar ele geçirildi. Şüpheli M.G. gözaltına alındı.

Öte yandan polis ekiplerinin kent merkezinde sokakta uyuşturucu sattıkları iddia edilen kişilere yönelik düzenlediği operasyonda ise 3 kişi yakalanıp gözaltına alındı. Şüpheliler F.S. (25), İ.Ö. (28) ve H.A.'nın (26) evlerinde yapılan aramalarda 40 gram esrar ile bir miktar Bonzai sentetik uyuşturucu bulundu. Gözaltına alınan 4 şüpheli, Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. - Kırıkkale

ETİKETLER : Otobüste 21 Kilo Esrar Ele Geçirildi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA