Erzurum İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

ERZURUM İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI - Erzurum İl Koordinasyon Kurulu Ekim ayı toplantısı İl Özel İdaresi Meclis salonunda gerçekleşti.
Bu haber 2013-10-03 12:59:02 eklenmiş ve 401 kez görüntülenmiştir.

Erzurum İl Koordinasyon Kurulu Ekim ayı toplantısı İl Özel İdaresi Meclis salonunda gerçekleşti.

İl Koordinasyon toplantısına Vali yardımcısı Abdurrahman İçyer, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, ilçe kaymakam ve belediye başkanları, kamu kurum müdürleri katıldı. Kamu yatırımlarının takibi ve koordineli bir şeklide yürütülmesi amacıyla düzenlenen toplantıda 2013 yılı içinde bin 55 projeden eylül ayı itibariyle 277'in tamamlandığı, projelerin toplam tutarının ise 4 milyar 930 milyon TL olduğu belirtildi.

Yatırımların ulaştırma, tarım, eğitim, sağlık, enerji, turizm ve diğer kamu hizmetlerine harcandığını belirten Vali yardımcısı Abdurrahman İçyer, daha sonra kurum müdürlerini sırayla kürsüye çağırdı.

Kamu, kurum ve kuruluş amirleri kısa bir şekilde kürsüye gelerek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

ERTEK: KÖYLÜLER KANALİZASYON HATLARIMIZI KIRIYORLAR

Köylerde yapmış oldukları kanalizasyonlarda ciddi sıkıntılar yaşadıklarını belirten Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Remzi Ertek,"Köylerimizin kanalizasyonlarını yapıyoruz fakat bir sonraki köyün arazisinden geçtiğimiz zaman o köy ciddi sıkıntılar çıkarıyor. Dilekçe veriyorlar. Köylüler gelip bizim hatlarımızı kırıyorlar. Arkasından müracaat ediyorlar ki efendim Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi kanalizasyonları çevremize zarar veriyor. Arkadaşlarımız bu konu yüzünden şuan soruşturma geçiriyorlar. Gelecekte de böyle sıkıntılar yaşarsak hizmetlerimiz aksayabilir. Bu konuda yardımınıza ihtiyacımız var." dedi.

ÜNĞAN: ÇİFTE MİNARELİ MEDRESE ÖNÜMÜZDEKİ YIL AÇILACAK

Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Ünğan yaptığı konuşmada, Çifte Minareli Medrese'nin restorasyonu planlandığı şekilde devam ettiğini, herhangi bir sorun çıkmazsa önümüzdeki yıl açılacağı belirtti. - Erzurum

ETİKETLER : Erzurum İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA