Aydın, Kovancılar Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

AYDIN, KOVANCILAR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI - Bir dönem Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) belediye meclis üyeliği yapan Hasan Aydın, önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı.
Bu haber 2013-10-03 10:59:04 eklenmiş ve 531 kez görüntülenmiştir.

Bir dönem Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde Adalet Ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) belediye meclis üyeliği yapan Hasan Aydın, önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

AK Parti'nin 1 Ekim gününden itibaren 2014'te yapılacak yerel seçim için belediye başkanlığı aday adaylık başvurunun başlaması üzerine Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde bir dönem belediye meclis üyeliğini yapan Hasan Aydın, belediye başkan aday adaylığı için AK Parti'den başvuruda bulundu. Kovancılar'ın sorunlarını çözmek için aday adayı olduğunu ifade eden Aydın, ilçede çözülmesi gereken çok sayıda sorunun var olduğu ve tüm bunları tespit edip, çözüm için proje hazırlayacağını söyledi. Belediyecilik tecrübesini AK Parti'den belediye meclis üyeliği yaptığı dönemde elde ettiğini anlatan Aydın, başkanlığa seçildiği taktirde Kovancılar ilçesinin en önemli sorunları başında yer alan cazibeli içme suyunu ilçeye kazandıracağını belirtti. Kovancılar'ın şehirlerarası ve köylerarası yolcu terminal de kuracağını ifade eden Aydın, toki'ye sağlıklı ulaşım için yeni yol yapacaklarını kaydetti. Aydın, ilçenin alt yapı sorunlarını köklü çözüm üreteceğini belirterek, Kovancılarda sorunları asgari düzeye indireceğini söyledi. - ELAZIĞ

ETİKETLER : Aydın Kovancılar Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA