Sarıkamış'ta Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri

SARIKAMIŞ'TA CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ - Kars'ın Sarıkamış İlçesi Müftülüğü, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenleyecek.
Bu haber 2013-10-02 17:59:03 eklenmiş ve 440 kez görüntülenmiştir.

Kars'ın Sarıkamış İlçesi Müftülüğü, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Sarıkamış İlçe Müftü Vekili Engin Çelik, yaptığı açıklamada, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl 1 -7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle bu sene yapılacak toplantı ve konferanslarla "Cami, Kadın ve Aile" konularının işleneceğini belirtti.

Bu yıl "Cami, Kadın ve Aile" konusunun merkez alınarak İslam dininin kadınlara tanıdığı kolaylıklar, Kur'anda ve hadislerde kadınların yeri ve saygınlığı, Hz Peygamberin kadın ve aileye bakışı konularında toplumda farkındalık oluşmasının amaçlandığını kaydeden Çelik; "Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle camilerin dini ve sosyal hayatımızdaki yeri ve önemini, cami merkezli bir hayat anlayışına katkı sağlamak istiyoruz. Birlik beraberlik içinde sosyal dayanışmayı pekiştirmek hedefimizdir. Özellikle "Cami, Kadın ve Aile" konularını toplantı, konferans, yazılı ve görsel materyallerle vatandaşlarımıza katkı sağlayacağız. İlk olarak yaptığımız etkinlik camilerimizde 80 hatim okuttuk. Yarın'dan itibaren bütün vatandaşlarımızı davet ederek bu konularda toplantı düzenleyeceğiz" dedi. - Kars

ETİKETLER : Sarıkamış'ta Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA