Çınar-Der, Köy ve Mahalle Muhtarlarına Yemek Verdi

ÇINAR-DER, KÖY VE MAHALLE MUHTARLARINA YEMEK VERDİ - Ünye Çınar Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ÇINAR-DER), köy ve mahalle muhtarlarına birlik ve beraberliği kaynaştırmak adına İskele Restoran'da yemek verdi.
Bu haber 2013-10-02 17:59:02 eklenmiş ve 444 kez görüntülenmiştir.

Ünye Çınar Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ÇINAR-DER), köy ve mahalle muhtarlarına birlik ve beraberliği kaynaştırmak adına İskele Restoran'da yemek verdi.

Feza Özel Eğitim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Yıldırım, ÇINAR-DER Ünye'deki, ülkedeki ve yabancı ülkelerindeki faaliyetlerinden bahsetti.

ÇINAR-DER Başkanı Adem Yıldıran'da dernek hakkında bilgiler vererek, gerek Ünye, gerek ülke ve gerekse yabancı ülkelere varan kardeşlik yardımlarından bahsetti.

"Derneğimiz, en yakın yardımlaşma gündemlerimizden olduğu için söylüyorum. Kurban kesemeyen insanların çoğuna et götürebilmek gibi ÇINAR-DER olarak 3 yıldır ve diğer derneklerimizle Afrika'dan Kenya'ya, Somali'ye, Senegal'e, Iğdır'a, Hakkari'ye, Kars'a ve Gürcistan'ın Kutaysi ilçesine her yıl inşallah kurban bayramında arkadaşlarımızın gayretleriyle oradaki insanlara dağıtmaya çalışıyoruz. Sorumlu olduğunuz mahallenin muhtarı olarak sizin de işiniz zor. Allah sizin de işlerinizde yardımcınız olsun. Yeni dönemde seçileceklere seçilenlere hepinize kolaylıklar versin." dedi.

Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Sarıkahraman, "Dünya'nın sadece Amerika'sında, Suriye'sinde, Irak'ında insanlar yok. Çok çeşitte milletler siyah, beyaz, insan çeşitleri var. Ortak adımız insan olmak. Can taşıyor olmamız beynimizin olması ortak paydamızdır. En iyi hizmetinde en iyi projelerinde insan üzerine yapılan hizmetlerin olduğunu düşünüyorum. Ramazan ayında iftar yemeğinde altını çizerek söylemiştim, tekrar söylemek istiyorum. Ben 20 yıldır bu işlerin içindeyim. 10 yılım başkanlıkla geçti. Biz hastamızı evden alır hastaneye getirir, gücümüz yeterse öğle yemeği de yediririz. Şimdiye kadar hiçbir zaman ne maaşla ne diğer işlerle ilgili serzeniştimiz olmadı. Önümüzdeki seçim döneminde 138 muhtarımız 86'ya düşecek. 86 muhtarım aynı ekip içinde aynı ekibin tekrar iş başına gelmesini isterim. Bunu cani gönülden diliyorum. Sizler bu davete icabet ettiğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah 2014 Mart'taki seçim döneminde tekrar iş başına gelirsiniz." şeklinde konuştu.

İskele Restoran'daki yemek programına Feza Özel Eğitim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Yıldırım, Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Sarıkahraman, ÇINAR-DER Başkanı Adem Yıldıran, ÜNİŞAD Başkanı Musa Tapçı ve çok sayıda köy ve mahalle muhtarları katıldı.

ETİKETLER : Çınar-Der Köy ve Mahalle Muhtarlarına Yemek Verdi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA