Bitlis'te Cips Arası Gümrük Kaçağı Sigara Ele Geçirildi

BİTLİS'TE CİPS ARASI GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA ELE GEÇİRİLDİ - Bitlis'te gümrük kaçağı sigara ticareti ile uğraşanlar cenaze aracı ve PTT kargo aracından sonra bu kez de cips paketleri arasında sakladıkları sigara paketlerini İstanbul'a sevk ederken yakalandı.
Bu haber 2013-10-02 17:59:02 eklenmiş ve 442 kez görüntülenmiştir.

Bitlis'te gümrük kaçağı sigara ticareti ile uğraşanlar cenaze aracı ve PTT kargo aracından sonra bu kez de cips paketleri arasında sakladıkları sigara paketlerini İstanbul'a sevk ederken yakalandı.

Bitlis Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Bitlis-Diyarbakır yol güzergahında hassas ve dikkatli analiz çalışmaları neticesinde kamyon içerisinde cips ambalaj kutuları içerisine gizlenmiş vaziyette toplam 119 bin 350 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Ayrıca yine aynı bölgede devam eden çalışmalar neticesinde durumundan şüphelenilen marka araç içerisinde yapılan kontrollerde aracın ön koltuğunun iç kısmına gizlenmiş vaziyette 1 adet uzun namlulu Kaleşnikof marka silah ile bu silaha ait 7 adet fişek ele geçirilmiştir. Her iki olayla ilgili olarak araçlar içerisinde bulunan 3 şahıs Bitlis Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda gözaltına alınarak gerekli işlemleri tamamlandıktan sonra mevcutlu olarak adli makamlara sevk edilmişlerdir." denildi.

Valilikten yapılan diğer bir açıklamada ise jandarma tarafından yapılan 3 ayrı operasyonda 62 bin 100 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği açıklandı.Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bitlis güvenlik güçlerimizce sigara kaçakçılığı ile mücadele kapsamında 26-27 Eylül 2013 tarihleri arasında yapılan çalışmalar sonucunda; 3 Kaçak sigara yakalama olayı ortaya çıkartılmış olup, bu olaylarda toplam 62 bin 100 paket çeşitli markalarda kaçak sigara ele geçirilmiştir. Olaylara karışan 1 şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmış, firari olan 2 şahsın yakalanması için çalışmalara devam edilmektedir."

ETİKETLER : Bitlis'te Cips Arası Gümrük Kaçağı Sigara Ele Geçirildi
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA