Kağızman İşkur'da Kura Heyecanı

KAĞIZMAN İŞKUR'DA KURA HEYECANI - İŞKUR Toplum Yararına Çalışma Programı çerçevesinde Kars Kağızman Özel İdare Müdürlüğü'nde işe başlayacak 62 kişi, Kağızman Halk Eğitimi Salonu'nda noter huzurunda düzenlenen törenle belirlendi.
Bu haber 2013-10-02 16:00:02 eklenmiş ve 496 kez görüntülenmiştir.

İŞKUR Toplum Yararına Çalışma Programı çerçevesinde Kars Kağızman Özel İdare Müdürlüğü'nde işe başlayacak 62 kişi, Kağızman Halk Eğitimi Salonu'nda noter huzurunda düzenlenen törenle belirlendi.

Kağızman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İŞKUR ile yaptığı anlaşma gereği Toplum Yararına Çalışma Programı çerçevesinde işe başlayacak kişilerin belirlenmesi için Kağızman Halk Eğitimi Salonu'nda noter huzurunda kura çekilişi düzenlendi. 923 kişinin başvuruda bulunduğu ve kurada çıkan 64 kişinin Kağızman İlçe Özel İdare bünyesinde kamu kurum ve kuruluşlarında temizlik işlerinde çalışacağı belirtildi.

İlçe Özel İdare Müdürü Hüseyin Yıldız, "İŞKUR ile yapılan anlaşmalarla çeşitli dönemlerde 3 ve 6 aylık geçici işçi çalıştırdık. Şimdi de 9 aylık süre için 64 kişiyi işe alıyoruz. Çıkmayanlar kesinlikle üzülmesin. Kağızman Belediye Başkanlığında çalışacak elemanlar için de çekiliş yapılacak, onlar da çıkabilir." dedi. Yapılan çekiliş sonrası kurada isimleri çıkanlar İlçe Özel İdare Müdürlüğüne başvuru yaparak işe başlamış olacaklar." dedi.

Kağızman Halk Eğitimi Salonu'nda yapılan çekilişe Kağızman Özel İdare Müdürü Hüseyin Yıldız, Kağızman Noteri Tamer Bingöl, İşkur Yetkilisi Gökhan Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kura çekiminde 64 kişi asıl, 32 kişi de yedek olarak belirlendi.

ETİKETLER : Kağızman İşkur'da Kura Heyecanı
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA