Hakkari'de Kros Yarışması

HAKKARİ'DE KROS YARIŞMASI - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) İl Temsilciliği tarafından 'Amatör Spor Haftası' etkinlikleri kapsamında, 'Okullar Arası Kros İl Birinciliği' yarışması düzenlendi.
Bu haber 2013-10-02 16:00:02 eklenmiş ve 471 kez görüntülenmiştir.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) İl Temsilciliği tarafından "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri kapsamında, "Okullar Arası Kros İl Birinciliği" yarışması düzenlendi.

Hakkari-Van karayolu üzerindeki Ördekli köyü yol güzergahında yapılan yarışmaya, 80 sporcu katıldı. Yarışmaya katılan sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya mücade etti.

Yarışmada zor anlar yaşayan bazı öğrenciler, öğretmenleri tarafından bölgede görevli ambulansa götürüldü. Öğrencilere ambulansta müdahele edildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde görevli Sportif Eğitim Uzmanı Hekim Demirci ise 4 kategoride düzenledikleri yarışmaya 80 sporcunun katıldığını söyledi.

Demirci, "Etkinliklerimiz hafta boyunca devam edecek. Amacımız sporu tabana yayarak bütün halkı, çocukları ve gençleri spora yönlendirmek. Onlara daha iyi bir gelecek sunmak istiyoruz" dedi.

Dereceye giren sporculara ödülleri 7 Ekim'de verilecek. - Hakkari

ETİKETLER : Hakkari'de Kros Yarışması
Diğer haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA