Aa Bölge Müdürü Konuk, Vali Azizoğlu'nu Ziyaret Etti

AA BÖLGE MÜDÜRÜ KONUK, VALİ AZİZOĞLU'NU ZİYARET ETTİ - Anadolu Ajansı (AA) Erzurum Bölge Müdürü Emine Konuk, Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu ile Emniyet Müdürü Oktay Bulduk'u ziyaret etti.
Bu haber 2013-10-01 20:59:16 eklenmiş ve 510 kez görüntülenmiştir.

Anadolu Ajansı (AA) Erzurum Bölge Müdürü Emine Konuk, Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu ile Emniyet Müdürü Oktay Bulduk'u ziyaret etti.

Konuk, Vali Azizoğlu'nu ziyaretinde yaptığı konuşmada, bölge müdürlüğüne Erzurum, Ardahan, Kars, Ağrı ve Iğdır'ın bağlı olduğunu belirterek, bölgeden gelen haberleri Erzurum'dan yayına verdiklerini söyledi.

Azizoğlu'na, AA'nın 100. yıl vizyonu hakkında da bilgiler veren Konuk, "Ajansımız şu anda ciddi ve önemli atılımlar içerisinde. 6 dilde yayın yapan ajansımız önemli bir misyon yüklenmiş durumda. Bize, olarak bağlı olan illerden gelen haberler direk yayına veriliyor. Artık bölge önemli bir kurum haline gelmiş durumda" dedi.

Vali Azizoğlu ise AA'nın misyonundan haberdar olduğunu belirterek, Konuk'a çalışmalarında başarılar diledi.

Azizoğlu, "Bizde Ardahan olarak güzel hizmetlere imza atmak üzereyiz. Bu hizmetleri yaparken, başta AA olmak üzere her kesimden destek almak istiyoruz. 2 yıl içinde Ardahan çok daha farklı bir noktaya gelecek. Bugün belediye ve diğer kurumlarla yapacağımız hizmetlerin meyvesini almaya başladık. Çünkü kentte ortaklaşa bir çalışma söz konusu. Milletimiz şükür sağduyulu bir millet. Bu millete ne kadar hizmet etsek azdır" diye konuştu.

Konuk, İl Emniyet Müdürü Oktay Bulduk'u da makamında ziyaret etti. - Ardahan

ETİKETLER : Aa Bölge Müdürü Konuk Vali Azizoğlu'nu Ziyaret Etti
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA