AT İZİ İT İZİNE KARIŞMIŞ..


Bu makale 2023-05-05 05:55:31 eklenmiş ve 1232 kez görüntülenmiştir.
Semsettin Senel

 

AT İZİ İT İZİNE KARIŞMIŞ..

 

Memleket olmuş bahane, millet coşmuş şahane. Herkes olmuş memleket kurtarıcısı al birini vur diğerine yok kimseye eyvallah. Hele de bizim siyasiler başka bir dünya, ancak yok böyle bir bahane. Ben oradan sen buradan diyerek yakıştıran yakıştırana ancak gerçek çözüm üretecek kişi yok ortada, gerçekler masa altı döner oyana buyana, şakşakçılar güler olmuş banane.

 

Be kardeşim herkesin bilmesi gereken bir doğru var iki doğru olmaz, Eskiden koca yürekli sözü geçen insanlar vardı, saygı çerçevesinde topluma yön verecek insanlardı. Toplumumuzun da çok önemli değerleri vardı, saygı sevgi yanlışlara dur diyecek nitelikte insanların kontrolünde bir hukuk çerçevesinde adilane yürütme sağlardı. Hani nerde, dünyamı değişti bizimi değiştik, 5 milyarlık yaşı olan dünya yerinde ancak görünen o ki değişen insanlar. Nitekim toplumu yönetecek nitelikli insanlar aranmıyor paranın gücü ekseninde dönen yöneticiler meydanlarda, tabi ki üzücü halbuki (At binenin, kılıç kuşananın) olmalı, bizde işi bileni değil parayı vereni terci ediyoruz ki memlekette gelinen nokta bu olmamalı acı gerçeklerle dolu bir hayat, emperyalizmin sömürücü ezici faşizan bir düzenin yaşatılmasından yana yöneticiler olmuş şahane; yazıklar olsun.

 

Siyasilerin ayrıştırıcı dillerinden vazgeçmedikçe, Dini ve ahlakı değerleri siyası malzeme yaptıkça, ülkemin temel taşlarını oynattıkça, tüm halkların kardeşliği ekseninde sosyal devlet anlayışı içinde devletimin bütün değerlerine sahip olma amacı güden siyasilere ihtiyaç var. Herkes bunu bilmeli bir bakanın nasıl işlerinin sarpa  sapmış oluşunun sonucumu (at izi,it izizine karışmış )sözü tamda bizim ülkemizdeki siyasetin acı örneği . 

 

Emk Öğr Ş .Şenel

Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA