HOC-FED, ADAM GİBİ ADAMLARIN FEDERASYONU..


Bu makale 2022-08-27 06:55:01 eklenmiş ve 2301 kez görüntülenmiştir.
Semsettin Senel

 

HOC-FED, ADAM GİBİ ADAMLARIN FEDERASYONU..

 

Hoç-Fed’de hiçbir şey olmuyor adam gibi adamların içinde olduğu güzel insanlarla birlikte yürüyor. Hoc-Fed sayesinde STK alanı yolunu ve yönünü çiziyor. Başkanı güzel yönetim güzel fakir gibi onursuzların, toplumu toplumsal alanı kendi çıkarları için kullanmak isteyen halk düşmanlarını barınmadığı  bölgemizin, ülkemizin en güzel STK’sı..  

 

Eleştiri-Özeleştiri STK’ların olmasa olmazıdır.. Bu anlamda işi kişiselleştirmeden toplumsal yarar-çıkar açısından ele almak en doğru yöntemdir..

 

Yasakçı zihniyetle, piyonları ve oyunları ile festivallere gölge düşürmeye çalışanlar,  Ardahan gündemine oturdular.

 

Bizde federasyon olarak basın açıklaması yaptık gereğini söyledik iptal edenler ve iptal edenlere piyonluk yapan siyaset-basın vb. kılıflardaki kisı yapılar utansın.  Saygılarımla hepinizi seviyorum eleştirmek kolay yürütmek zor işte benim basın açıklamam saygı sevgiler:

 

ARDAHAN KAMUOYUNA SAYGIYLA SESLENŞİMDİR.  —Birilerinin silahı varsa benimde eğitimci olarak bir kalemim var sonuna kadarda yazacağım: Bizler İstanbul gibi metropolde yaşayan 650 bin Ardahanlının 5 tane federasyonu 92 tane Derneği var. Bizler memleketimizin kültürel değerlerini birlik beraberliğini, ekonomik yatırımlarını memleketimize katkı sunma anlamında yıllardır Stk lar olarak mücadele verirken,

 

STK’ları çürüten,  STK ve iş adamlarından, yerelden kamudan  nemalanan sözüm ona gazeteci kimliği ve unvanı ile, yerel basında gazeteci görünümlü insanların mesnetsiz  saldırıları, siyasete ve yasakçı zihniyetlere alet oluşları ile toplumsal alanı stk alanını nasıl boşa çıkarmaya çalıştıklarına hep birlikte şahit olduk oluyoruz..

 

Butür saldırıların son örneği Melmeketimizde il, ilçe köy ve federasyonların yapacağı insanlarımızı melmeketimize gelme yatırım yapma turizmi anlamında katkı sunmayı amaçlayan faaliyetlerin ertelenmesi veya iptal edilmesi ,melmeketimize yapılan en büyük ihanet vede operasyonların olduğu terör kenti göstermek kabul edilecek bir durum  değildir . Burdan Ardahanımızın valisine , Sayın vekiline vede kamu oyuna seslenerek diyorumki bizler melmeketimize yatırım yapmaya kalkındırıp katkı sunmaya gelmek için vesile olan şenliklerimizi festivallerimize iptalı veya engellenmesini kabul etmiyoruz İlimizde melmeketimizi kötüleyen ,zarar vermek için çabalayan ,basit menfaatlar için gazeteciyim diyen gazetecileri de tanımıyoruz .Bizler her geçengün nüfusu azalarak ilçe konumuna düşmemek için insanlarımızı teşvik ederken her ardahanlı bir ev bir yatırım yapsın ,şehrimize trende havaalanıda derken ülkemin incisi görünümlü memleketime yapılan haksızlıkları kabul etmiyoruz ,Gereğinin yapılmasında yöneticilerimden vede kamu oyundan rıca ederek en içten saygılarımı sunuyorum Bağışlayın kusurum varsa af ola .———//—-Ardahan Dernekler Fedarasyonu Denetleme Kurulu Başkanı Emekli Öğretmen Şemsettin Şenel ,Aynı zamanda eğitimci yazar

Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA