Kurdler Süpermen,dünyayı değiştirmekle vazifelendirilmiş..


Bu makale 2020-10-27 07:34:12 eklenmiş ve 456 kez görüntülenmiştir.
Anonim Yazarlar

 

Kurdler Süpermen,dünyayı değiştirmekle vazifelendirilmiş..

 

Ferid Peker etki ajanlarının, iki adım öteyi göremeyen zır cahillerin kurd sorunu hakkında ne kadar geri ve yoz bir konumda olduklarını sosyal medyadaki yazısı ile mükemmel cevalamış. Olduğu gibi yayoınlıyoruz..

 

Kurdler Süpermen,dünyayı değiştirmekle vazifelendirilmiş..

 

Kimi Kurd Ateistlere göre Kurdlerin Uluslaşarak devlet olamamasının en buyük sebebi Kurdlerin İslam dınını kabul etmesidir.İslam tüm diğer dınlerden gericidir.Arap Alı ve Arap Muhamedin arkasından giden Kurdten hayır gelmez.

Daiş,El kaide gibi kafa kesıcı tum örgutler islamdan turemıştır.Kurdler islamı terk etmeden kurtulaşa eremezler.

 

Siyasal Kurd İslamcılar Kurdleri bu duruma düşüren İslam düşmanı Avrupa ve ABD gibi kufar devletleri olduğunu,Kurdlerın kurtuluşu ancak yaşadığı ülkelerın Şeriat rejımı ile idare edilmesı ve daha sonra İslam toplumlarının Ummet bayrağı altında birleşmesi ile mümkün olabileceğini söyler.

 

Apocu anarşistler sınırların olmadığı devletsiz,komunal,cinsiyet eşitlikçi,konfederal bir dunya sistemını oluşturduklarında Kurdlerde haklarını alır der.

 

Eyvallah tüm bu idiaları doğru kabul edelım. Şimdi bunlara şu soruyu soralım:

 

Bahsetiğiniz bu hedeflerden herhangi biri kaç yuz yıl sonra gerçekleşebilir ? Malum insanlığın sosyolojık gelışımı düğmeyi aç kapa şeklınde istenılen anda değişim ve donuşume gitmıyor.

 

Sovyet rejımı 70 yıl boyunca Anaokulundan Universiteye kadar insanlarına Ateist eğitim verdi.Son Birleşmiş Milletler raporuna göre eskı sovyet halklarının % 70 herhangi bir dıne inandığı yönundedir. Yanı eğitimde pek işe yaramamıştır.Toplumların bın yılları bulan sosyolojık yapılanmasını değiştirmek o kadar kolay değil.

 

Eğer idia etiğiniz bu hedefleri savunuyorsanız,Kurd davasından söz etme hakınız bulunmuyor.Çunku bahse konu hedeflerınız bın yıldan önce gerçekleşemez.O zaman ne siz yaşıyor olacaksınız  nede asimile olmamış tek Kurd kalacak.

 

Açıkça bizim Kurdlerle ilgili bir davamız yok desenız daha dürüstçe olmazmı ? Savunduğunuz saçmalıklar bugun zülüm altında olan Kurdun hangi derdıne derman ?

 

Yahu siz aynı Milletın çocukları değilmısınız ? Bir bırınıze içi boş gerçekleşmesi imkansız masallar uğruna kavga edip,düşman olacağınıza bugun birleşın işgalden kurtulmanın yoluna bakın,

 

Kurdlere kaf dağının arkasını göstererek aldatmayın.

Yok fıkırlerınızde ısrarcıysanız Kurd davası bıtmıştır,dağılın her kes evıne..

Bu kör zıhnıyet benı öldürecek yokmu buyuk bir kaya kafamı vurayım.

 

PLATFORMA KURDEN TIKLAYINIZ..

 

 

Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA