ABE MUJDEMÄ° Ä°STELÄ°M ABE..!!


Bu makale 2020-07-21 18:06:16 eklenmiş ve 477 kez görüntülenmiştir.
Kurdistan Yazarlar

 

 

ABE MUJDEMÄ° Ä°STELÄ°M ABE..!!

 

Telefonun ucunda benim gibi saf tc  vatdandasi . Alamniyada ki akrabsını arıyor.. “Raif Abe müjedemi istelim abe..” hafif peltek konusması ile. Öbürü diyor ne oldu ola, ne müjdesi. “Abe Aysofya ibadete açıldı abe, haberlerde görmedin mi, ülkemizde dünyada yer yerinden oynadı abe..”

 

Abe soruyor, ula bırak Ayasofiayı, iÅŸsizlik varmı,  ola yolsuzluk, yoksuluk  varmı, ola yasaklar devam ediyormu. Var abe, devam eder abe. Allahın izniyle onları da kaldırmak için büyüklerimiz  gece gündüz çalışıyor abe..  

 

Alamanyadaki abe durmuyor habire soruyor. Ola fikir özgürlüÄŸü varmı, ola gazeteciler, siyasetçiler tutuklanıyormu.. Abe dediklerinin hepsi var ama Ayasofyayı açtık. Onlarıda hal ederiz. Atla gel gidek iki rekat namaz kılak beraber..

 

Abe soruyor. Ola Ä°stanbulun Bld baÅŸlkanı imamusa Avrupadan kredi gönderdik, devletimiz el koymuÅŸ, imam yol, metro vb. yapacaktı. Ola ne oldu biliyormusun..

 

Ola corona nedeniyle çöken esnafa iÅŸ dünyasına 3-5 kira almamak için ibb karar alıyor, akçılar oy çokluÄŸu ile red etmeye çalışıyorlar.. haberin varmı..

 

Bizim saf vatandaÅŸ dayanamıyor, Raif abe bu kadarını bilmiyorum, sen nasıl  Alamanyada yaşıyorsun; bizden çok herÅŸeyi biliyorsun..

 

Raif Abe devam ediyor, ola Alamanyada demokrasi var. Burada ve dünyada ne oluyorsa basın bangır bangır bağırıyor ve vatandaÅŸa taşıyor. Biri vatandaÅŸa oyun yaparsa anında mınına koyarlar.. vatandaÅŸ partiler üstü bir araya gelip anında defterini dürür.  Ama ülkemizde artık nazi alamnyası gibi basın yayın tek elde. Masallah hepsi iktidarda toplanmış. Hukuk dönüsmüs guguk kusuna .. Vatandaşın öÄŸrenmemesi gereken tüm tehlikeli bilgileri anında engelliyorlar.. Aksi  birkaç muhalif ses halktı, teleyi 1di.. alimallah dinlemiyorlar anında ekranları karartıyorlar..

 

Ä°nternette, sosyal medyada bu yönlü epey gırgır haber dolaşırken.. Gerçek anlamda ise durum daha da vahim. Rejim giderek bütün ülkeyi vatandaÅŸa hapishane ve kumpas kurulan bir arenaya çevirmeye baÅŸladı..

Ülkemizde emniyet mensubundan,  askere, bilim adamından kendi dalında uzman mühendise, milli-yerli siyasetçiye, firmaya, aileye, aydına .. Yüzyıllık diktatör, ırkçı-putçu vatandaÅŸ öÄŸütme makinası  tc rejmi vatandaşı düÅŸürmek için ne gerekiyorsa profesyonlece yapıyor. Vatandaşı düÅŸürmek için ÅŸeytanın aklına gelmeyen yol ve yöntemlerle tere yağından kıl çeker gibi vatandaşı dizayn ediyor, harcıyor..

 

Ä°ÅŸin garibi bu rejmi deÄŸiÅŸtirme iddiası ile gelen ak parti tc rejminin vatandaşı yok eden eriten, öÄŸüten bütün politikalarını daha ustaca hayata geçirtmeye baÅŸladı. VatandaÅŸ düÅŸürülürken milli-yerli gazlarla fetih kutlamaları, milli yerli gazlarla ayasofiaların açılışı.. Daha da katmerleÅŸti. Bütün bunlarda maksat derin iÅŸgal rejmi tc nin çözülmemesi, vatandaşın dizayn edilmesi..

 

1990-2020 otuz yıllık gazeteciyim. 90’larda üniversiteyi bitirdik, rejim hiçbir gerekçe göstermeden valilikten öÄŸretmenliÄŸe kamuda ki tüm kazandığımız haklarımızı gerekçesiz yok ederken.. Kürtleri daÄŸa iterek, türkleri ise ovada harcayarak yüce türk milleti adına haklarımıza çizgi çekerken, yaptığımız itirazlara da yüce türk milleti adına elimizden alırken.. Ne hakkımızı soran, nede arayan oldu.. Ve  akp daha fena çıktı. Ekonomik ambargo baÅŸta olmak üzere eski tcnin oyunlarına rahmet okutmaya baÅŸladı..

 

Bizim hakklarımız ÅŸeytanın aklına gelmeyen yöntemlerle  gaspedilirken.. Asker, Poolis, güvenlikçi, bilim adamı, mühendis, zeka düzeyi yüksek öÄŸrenci ise din-iman, mezhep, atatürk, atakürt, tarikat, devlet .. aklınıza gelebilecek hertür uyduruk kutsal argüman kullanılarak vatandaÅŸ anında yüzyıldır yok edilmerte, soykırıma tabi tutulmaktadır. Daha bir hafta önce bilinmeyen nedenlerle Türkiye Kürdistanında helikopterlerle bir çok uzman polis yok edildi..

 

Kutsal devletin eksik kaldığı yerde ise kutsal terör ordu, örgüt-lejyonları devreye konularak  Afrikadan Asyaya, dünyanın diÄŸer kıtalarına dünya halkları harcanmaktadır..

 

TC REJMÄ° VATANDAÅžI HARCAMADA DÜNYADA KÄ° EN UZMAN SÄ°YONÄ°ST REJÄ°M..

 

TC Rejimi yeri geldiÄŸinde harcayacağı vatandaÅŸa kulp takma ve suç icat etmede gezegenimizin en profesyonel rejmi. Aldığınız, alacağınızı nefesi bile takip eden bir rejim. 90’larda Çinden Afrikaya, dünyanın diÄŸer kıtalarına soykırımcı siyonist sermaye  dünyayı ulus devlet faÅŸizmi, terör ordu örgüt ve lejyonları ile iÅŸgal etmiÅŸ, bütün insanlığa soykırımı dayatmıştır.. Belirlemesini yaparken..

GeçmiÅŸte feto-fito vb. vardı, terör lejyonları el ele daÄŸda ovada bizi harcıyordu..  Asker- polis , rütbeli-rütbesiz dalında uzman güvenlik elemanları tereyağından kıl çeker gibi pusularda, kumpaslarla imha ediliyorlardı.. Peki ÅŸimdi kim imha ediyor. 

TC kuruldupundan beri  derinden iÅŸgal edilmiÅŸ yabancı güçlerin içerdeki  etki ajanları ile, ajan kripto nüfus semaye, siyaset.. Devletin her kurumunu ustaca ele geçirmiÅŸ ajanlar tarafından yönetilmektedir.  Hangi vatandaÅŸa hangi kumpas oyun yapılacağı ile ilgili de dünyada benzeri olmayan profesyonel vatandaşı harcama rejmidir..

30 yıldır gaspedilen haklarımızı bu devlet bizimse neden hakkımızı, hukukumuzu aramıyor, sormuyor.  Haklarımızı arama –sormayı bırakın 30 yıllık gazeteci olarak biletimiz, cebimizde akbilimiz yoksa otobüse binemiyoruz. Pandemi nedeni ile kamu özel hiçbir banka gram kredi vermediÄŸi gibi..

KurduÄŸumuz iÅŸi, gazeteciliÄŸi yapmamak içinde 4 bir yandan bizleri ablukaya alan rejim.. 30 yıldır bizi, kurulduÄŸundan beri de bizim gibi tüm aydınları, düÅŸüncesini ırk-dil-din üstü.. ifade etmeye çalışan özgür irade sahibi tüm insanları yok etmeye çalışan dünyada benzeri olmayan bir diktatörlük..  AKP den önceki rejim bizleri  yüzyıllara varan sahte cezalrla kuÅŸatırken.. AKP’li rejim ise iÅŸimizi yapmamaız için bankacılık siteminiden hukuksal alana, yönetime bütün ülkeyi adaım atamayacağımız, nefes alamacağımız bir zindana çevirmiÅŸ bulunmaktadır..  Altı üstü göçmüÅŸ gecekondularda deprem öldürmez yoksulluk öldürür  sarmalıyla rejim bizleri kurbanlık koyuna çevirmiÅŸ bulunmaktadır..

 

VATANDAÅž BU REJMÄ° YIKMADIKÇA 80 MÄ°LYON KENDÄ°SÄ° YIKILACAKTIR..

Türkiye siyasetyinde siyasi partilerinde birbirinden çok deÄŸerli insanlar var. Vatandaşın ekseriyası birbirinden deÄŸerli bir insan yapısı. Dünyanın en güzel nmüfusuna sahip bir ülÅŸkeyiz. Ama  vatandaşın %80-90 hizmet ettikleri bu rejmi ve siyasal yapılanmayı bilmiyorlar.. TC rejimi kurulduÄŸundan beri bir iÅŸgal-imha-soykırım rejmi olduÄŸunu bilmiyorlar.. Rejim diktatöryel yöntemlerle, askeri darbelerle, güç saldığı kemalist diktatöryele faÅŸist anayasa ile yüzyıldır vatandaşın dibini oyarken..  Kemalist diktatörlük, kemalist putçuluk, kemalist ırkçılık gibi faÅŸizan olgular yetersiz kaldığında,  eksik kaldığı yerde ise din-iman-mezhep gibi argümanları profesyonelce devreye konularak.. Kısacası vatandaÅŸ dil, din-ırk, mezhep, saÄŸ-sol.. akla hayale gelebilecek hertür yol ve yöntem kullanılarak bitirilmektedir..

 

ÜLKEMÄ°ZÄ° VE KENDÄ°MÄ°ZÄ° NASIL DÜZE ÇIKARACAÄžIZ..

TC rejminin derin iÅŸgalinden çıkışın en önemli yolu kafamızdaki kutsal devlet analyışını yıkma, dil-din-ırk, mezhep üstü sivil demokratik bir anayasa. Ä°l-ilçe-köy, bölge, bazında koÅŸullar ne olursa olsun halkı satmayacak dürüst-namuslu insanları stklarda yönetime getirme.. Mevcut tüm siyasal anlayışları red eden ırk-dil-din-mezhep üstü yaklaşımı benimseyen.. Soykırımcı siyonist sermaye devlet nato vb. gibi örgütlerle baÄŸları kesecek , israil gibi terörist devletlerle tüm iliÅŸkileri kesecek, yüzyıldan fazladır siyonist soykırımcı sermayenin filistinden afaganista çizdiÄŸi tüm sahte suni sınırları sahiplerine yedirecek.. red eden halklar arasında sınırları tarihin çöp sepetine atan.. Atatürkçülük, atakürtçülük gibi siyonist yemleri artık yemeyen..

DeÄŸiÅŸtirilmesi dahi teklif edilmeyen diktatörlük yasaları ile, koca- koca adamların anıtkabirlerde yerlere kadar eÄŸidirildiÄŸi bu putçu-totemci  derin iÅŸgal rejmini tüm ayakları ile çözen, Bu iÅŸgal rejminde halkın  ne vekilini, nede bld baÅŸkanını kendisi seçmediÄŸini kavrayan.. Derin iÅŸlgale hizmet eden devlet ve siyasal erkin yüzyıldır vatandaşın saf duygularınndan faydalanıp vatandaşı her alanda bitirdiÄŸini kavrayamalı, VatandaÅŸ koyununun ota koÅŸması gibi sandığa koÅŸarak oy kullandığı yanılgısını bir an önce aÅŸmalıdır..

 

Özetle derin iÅŸgal rejmi, tc diktatörlüÄŸü çürümüÅŸ bir bina. Bu bina temelsiz olduÄŸundan..  yıkıldıkça vatandaÅŸ altında kalmaktadır. Bu rejmi yıkıp gerçek anlamda vatandaşın devletine dönüÅŸtürmesek.. Bunlar iyi günlerimiz daha derin oyunlarla hep birlikte yok edileceÄŸiz..

Bizler düÅŸerken, bizi profesyonelce satanlar.. Onaları yönetenlerle, içerdeki kripto ajan yapı, sermaye  ve nüfus .. servetine servet katacak.. Bizim gibi vatandaşı uyaran bir aydın yada birey, bilim adamı, firma, siyasetçi.. çıktığında nasıl imha edeceklerini nasıl düÅŸüreceklerini yine ÅŸeytanın aklına gelmeyen yol ve yöntenlerle devreye koyacaklardır..

Filistinden Afganistana, buradan rusya federasyonuna bütün halkları..  ırk-dil-din-mezhep üstü kapsayan çağımıza uygun demokratik bir sisteme geçmesek.. Yüzyıllardır bizi dizayn eden kraliçeller, siyonist soykırımcı sermaye ve temsilcileri, hala asker ve polisimizi, istihbaratçımızı dilediÄŸi gibi harcayan nato, mosod, cio lar.. Yine bizleri zaaflarımızdan faydalanarak koyun sürüleri gibi harcadıkça harcayacaklar, oynadıkça oyanayacaklar.. Bizden sonraki nesiller nasıl düÅŸürüldüklerini, köleleÅŸtirildiklerini, yok edildiklerini anlamayacaklar bile..

 

Bu derin iÅŸgal rejmini tüm ayakları ile bir an önce çözmeliyiz. Kutsal devletin ve terör lejyonlarının haracadığı sürüler olmaktan biran önce çıkmalıyız.. Ä°nsanlık dünya konfederasyonunu konuÅŸurken.. Kemalist diktatörlüÄŸü, soykırımcı siyonizme hizmet eden din-tarikat .. yanılsamalarını, vatandaşın ırk-dil-din gibi argümanlarla birbirine karşı ötekileÅŸtirilmesini biran önce  acilen aÅŸmalıyız..

 

Ülkemizin derinden nasıl iÅŸgal edildiÄŸine çarpıcı bir örnekle son verelim.. Ä°stanbul boÄŸazı demokratik bir devlet ve rejimde olsa yıllık 10 milyar dolar turizm geliri olurdu.. Anadolu mezopotamyadaki tarihi doku.. Bizler dünyanın en zengin milletiyiz.. Ama derin iÅŸgal nedeniyle fakir ve komedyen konumunda haracanan koyun  sürülerine dönüÅŸtürülmüÅŸ bulunmaktayız..

 

Ülkemizde dürüst  siyaset-sanat, stk erbabı, firma, asker-polis-istihbarat,  güvenlik elemanı, bilim adamı, mühendis, çözüm gücü üstün öÄŸrenci.. Harcanmak istenmiyorsa rejmin yarım yüzyıla yakındır bizim gibi harcadığı insanları, yüzyıl boyunca harcanan vatandaşı  muhakak mercek altına almalı, dönen oyun ve kumpasları çözmelidir. Bu derin kuÅŸatma  ve düÅŸürülme çözülmezse.. Herkes kurbanlık koyun gibi  harcanacağını asla unutmamalıdır.. Yani vatandaÅŸ ÅŸu gerçeÄŸi net analamlı.. Sen bensin, ben senim.. Bu gerçeÄŸi unutturarak herkesi yem ediyorlar..  Ve bu gerçeÄŸi anladığınızda yerel, ulusal, küresel .. vatandaşı hepimizi harcayan yüzümüze gülerek hepimizi aptal sürülerine çeviren harcayan..  ihanet ÅŸebekelerini suyu kesilmiÅŸ balıklar gibi kolayca çözeceksiniz..

Yusuf Yasin Sit – DoÄŸu Medya..

 

 

 

Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 â€¹ 
 â€º 
ArÅŸiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FÄ°RMALAR-Ä°Åž DÃœNYASI
STK-Ä°Åž DÃœNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOÄžU KÃœLTÃœR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAÄžLANTILARIMIZ
STK-Ä°Åž DÃœNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FÄ°RMALAR-Ä°Åž DÃœNYASI
DOÄžU KÃœLTÃœR MEDYA