AK PARTİ'DE GİZLİ ATATURUK HAYRANLIĞI...


Bu makale 2017-11-10 05:58:42 eklenmiş ve 500 kez görüntülenmiştir.

AK PARTİ'DE GİZLİ ATATURUK HAYRANLIĞI...

 

Dinimizde bir fotoğraf dahi mekruh sayılırken, yüzyıl boyunca Ataturuk heykelleri neredeyse evlerin tuvaletlerine kadar girdi.

 

Osmanlı ve Çarlığın  yıkımının ardından Kürtler sahte suni sınırlarla parçalanarak TR ve İran sahte suni sınırları olan dikiş tutmayan devletler katagorisine çekilirken, bölgede onlarca uyduruk devlet-diktatörlükte kurularak, terörist-siyonist İsrail devleti bölgenin kalbine bir kazık gibi çakılarak  Emperyalist güçlerin, küresel katil firmaların bölge devletleri ve bölge halkları üzerinde soykırım dahil hertür  operasyonu geliştirmelerini de beraberinde getirdi.

 

Özellikle Musul ve Kerkük'ün TR'den koparılması TR'nin dibine dinamit koyan  Ortadoğunun tüm halklarını ve devletlerini istikrarsızlığa ve soykırıma çeken yüzyıllar boyunca küresel katillerin bölge halkları, devletleriyle oynamalarını da beraberinde getiren son yüzyılların en büyük yıkım-soykırım  projesi oldu.

 

Bu yıkım-soykırım  projelerine baktığımızda Ataturuk başta olmak üzere TR'nin kurucu kadrosunun, İran Molla rejminin  küresel katillere, emperyal güçlere direkt derin hizmeti bütün boyutlarıyla ortada olmasına rağmen, İranda humeyni molla rejmi, TR'de ataturukun ısıtılıp ısıstılıp ilahlaştırılarak halkın önüne çıkarılması projeleri bu devletlerin hala derin bir işgal altında olduğunu ortaya koymaktadır.

 

Ak Partide siyaseti öğrenmiş olacak ki bir avuç puta tapıcının oyu için bir atauruk terranesi aldı başını gidiyor. Nereye bakarsanız , nerede terör ve kaos varsa altında ataturukun ve TC kurucu kadrosunun kabul  ettiği sahte suni sınırlarla, humeynili mollalar altında çıkmaktadır...

 

Bugün dünyanın gelişmiş, demokrasi si oturmuş hiçbir ülkesinde kişilerin bu denli putlaştırılıp halka dayatıldığını gören var mı...? Ataturuk olmasa siz olmayacaktınız yalan-dolanlarıyla daha çocuklartımızın beyni ne kadar yıkanacak.

 

 

TR'de putları, tabuları kıracak alternatif bir muhalefete, bir siyasal harekete ekmek su kadar ihtiyaç var. Artık bu ülke çocuklarının beynini yıkan ataturuk, anıtkabir gibi psikolojik harb taktiklerinin, çocuklarımızın beyni ve düşüncesiyle oynanamasının önüne geçecek siyasal çıkışlara,alternatif muhalefe ihtyaç var...

 

Yeni kurulan 'iyi parti'ye iyi bakın bu halkın, bu ülkenin, bu coğrafyanın kültürü ve geçmişi ile ilgi alakası yok.3. dünya savaşının yaşandığı ortadoğu ve TR gerçeğiyle ilgi alakası yok. Adı iyi ama sonu kötü olacak...


 

Diğer yazıları...
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA